phone in hand

Aplicatie pentru descarcat videoclipuri de pe Youtube

Aplicatie pentru descarcat videoclipuri de pe Youtube 31

Aplicatie de descarcat videoclipuri de pe Youtube in telefon sau calculator

In ziua de azi modul in care ne relaxam sau absorbim informatii difera considerabil comparativ cu anii 1900.
Omenirea in doar 100 de ani a fost capabila de o revolutie tehnologica, revolutie care ne-a schimbat pentru totdeauna capacitatea de trimitere/primire in ceea ce priveste transmiterea de informatii.
In anii 1900 daca doreai sa fii la curent cu stirile aparute in zona, erai nevoit sa intrebi persoanele care erau cel mai bine informate sau sa cumperi un ziar. In ziua de azi stirile mondiale, nu doar ale regiunii unde locuiesti, sunt la doar cateva atingeri de ecran.
Mai mult decat atat, nici nu este este nevoie sa citesti practic, te poti uita la un material video si o sa stii tot ce se intampla.
Dar materialele video nu le intalnim doar la site-urile de stiri, ci si la bloggeri, vloggeri, studioruile cinematografice, ba chiar la prietenii tai ce-si impartasesc viata pe Instagram sau Facebook. Continutul de tip video este acum peste tot si mai mult ca niciodata in istoria noastra, incepe sa devina o sursa primordiala de entertaiment si educatie.
Insa in majoritatea situatiilor ai nevoie de o conexiune la internet pentru a putea consuma materiale video si dupa cum stim, nu mereu este posibil, asa ca trebuie sa facem download in prealabil.
Sursa pentru a procura clipuri video este Youtube in principal si chiar daca aplicatia de mobil ofera offline playback, aceasta functie nu este valabila pentru toate clipurile video ce vrei sa le urmaresti. In concluzie esti silir sa vizionezi acelasi clip la infinit, ceea ce nu prea dorim! (functie offline playback merge si pe Desktop doar la clipul care s-a facut download in avans pentru stream)
In acest articol am sa-ti dezvalui o aplicatie de descarcat videoclipuri de pe Youtube rapid si simplu.

Inainte de a incepe: trebuie sa iei in considerare faptul ca unele clipuri video posibil sa fie protejate de copyright. Vezi descrierea lor inainte sa le descarci!

Aplicatia pentru descarcat videoclipuri de pe Youtube se numeste www.clipconverter.cc
Aplicatie pentru descarcat videoclipuri de pe Youtube 32
Clip Converter este o aplicatie de descarcat videoclipuri ce functioneaza in cloud si iti permite sa descarci materiale video de pe Youtube sau alte retele de distributie a materialelor video. Aplicatia se poate utiliza rapid si fara bataie de cap.
Tot ce trebuie sa faci este sa copiezi link-ul clipului in aplicatie, apesi Continua dupa selectezi rezolutia in care vrei sa-o descarci si apesi Start. Acum clipul se proceseaza si in cateva secunde o sa primesti link de descarcare!
Pe langa a descarca clipuri video, Clip Converter poate converti materialul adaugat in cateva formate predefinite.
Sa o incerci si sa-mi spui cum functioneaza pentru tine!

Tu stii alte aplicatii pentru descarcat clipuri video?

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani