facebook messenger lite

Descarca Facebook Messenger Lite daca ai probleme cu performanta

Descarca Facebook Messenger Lite

Descarca Facebook Messenger Lite daca ai probleme cu performanta telefonului sau a tabletei

Facebook are multiple aplicatii si servicii inglobate in reteaua de socializare. Acestea sunt conectate in mod direct, insa compania a hotarat sa le separe pe mobil din motive ce ma depasesc pe mine.
In fine, ideea este ca acum poti descarca Facebook Messenger Lite in cazul in care Facebook Messenger nu merge asa cum ar trebui sa mearga.
Practic solutia companiei este sa lanseze o alta aplicatie pentru aplicatia care face probleme, cel putin pe Android.

⏩ Descarca Facebook Messenger Lite de aici

Bine, desi in apararea lor, sunt anumite tari unde internetul nu este chiar atat de rapid si telefoanele nu foarte performante. Insa asta nu e musai o scuza din punctul meu de vedere!
Ar fi mult mai simplu ca toata functionalitatea Facebook sa fie inglobata intr-o aplicatie ce merge si nu da crash-uri, insa compania lea separat (Facebook Messenger, Grups, Pages etc) ca sa fie mai greu de administrat si sa nu mearga nici una din ele cum trebuie.
Acum sincer nu stiu motivul divizarii, dupa cum am spus mai sus, dar nu m-ar mira ca acestia sa le foloseasca ca leverage pentru plasarea de reclame aceluiasi user de mai multe ori. (nu e teoria conspiratiei, este doar o ipoteza)
Am scris tot tot nervos acest articol insa asta este realitatea si sunt convins ca o parte din voi sunteti putini satui de faptul ca nu merg aplicatiile companiei cum trebuie.
Insa la modul cel mai serios, pe Android, din toata lista de aplicatii ce le am instalate Facebook si Instagram dau de cele mai multe ori crash-uri.
Doua aplicatii cu milioane de utilizatori merg mai prost ca aplicatii facute de o echipa mica de oameni.
Dar gata…ma opresc aici! Acum am sa va intreb pe voi.

Considerati ca Facebook ar trebui sa mai lanseze o aplicatie pentru aplicatiile ce nu merg?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani