Xiaomi se lanseaza franta italia

Xiaomi se lanseaza oficial in Franta si Italia. Curand si Romania?

Folosesc produse Xiaomi de mai bine de 4 ani (cred ca sunt aproape 5). Pana acum nu am ce sa le reprosez, atat experienta de utilizare cat si pretul sunt extrem de competitive in comparatie cu produse de la companii precum Samsung, LG sau chiar Sony.
Si cand va ganditi ca chinezii au reusit sa faca experienta de utilizare a modelelor atat de buna intr-un timp atat de scurt este chiar impresionant.
Dezavantajul pana in momentul de fata era disponibilitatea destul de mica a modelelor in Europa, lucru ce urmeaza sa se schimbe.
Aparent compania a anuntat ca urmeaza sa lanseze brand-ul oficial in Italia si Franta.
Datele sunt urmatoarele:

  • 22 Mai lansarea oficiala Xiaomi Franta
  • 24 Mai lansarea oficiala Xiaomi Italia

 
Pana acum telefoanele si dispozitivele Xiaomi erau disponibile prin intermediul retailerilor ca Auchan si Carrefour, dar cu lansare oficiala ar trebui (teoretic cel putin) sa vedem si primele magazine oficiale Xiaomi.
Lucru ce o sa consolideze si mai mult pozitia brand-ului pe vechiul continent. Mai mult decat atat ar fi o oportunitate reala ca Xiaomi sa ajunga la un consens cu o firma telecom, astfel sa puna la dispozitie telefoanele lor prin intermediul abonamentelor de voce.
O sa vedem cum evolueaza lucrurile in viitorul apropiat si prevad totodata o lansare iminenta si pentru Romania, deodata ce am vazut strategia companiei pe anul in curs este mai mult decat logic sa gandim si varianta asta.

Ce parere aveti, este lansarea Xiaomi iminenta in Romania?

 
 
Samsung

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani