Xiaomi se lanseaza oficial in Franta si Italia. Curand si Romania?

Xiaomi se lanseaza franta italia

Xiaomi se lanseaza oficial in Franta si Italia. Curand si Romania?

Folosesc produse Xiaomi de mai bine de 4 ani (cred ca sunt aproape 5). Pana acum nu am ce sa le reprosez, atat experienta de utilizare cat si pretul sunt extrem de competitive in comparatie cu produse de la companii precum Samsung, LG sau chiar Sony.
Si cand va ganditi ca chinezii au reusit sa faca experienta de utilizare a modelelor atat de buna intr-un timp atat de scurt este chiar impresionant.
Dezavantajul pana in momentul de fata era disponibilitatea destul de mica a modelelor in Europa, lucru ce urmeaza sa se schimbe.
Aparent compania a anuntat ca urmeaza sa lanseze brand-ul oficial in Italia si Franta.
Datele sunt urmatoarele:

  • 22 Mai lansarea oficiala Xiaomi Franta
  • 24 Mai lansarea oficiala Xiaomi Italia

 
Pana acum telefoanele si dispozitivele Xiaomi erau disponibile prin intermediul retailerilor ca Auchan si Carrefour, dar cu lansare oficiala ar trebui (teoretic cel putin) sa vedem si primele magazine oficiale Xiaomi.
Lucru ce o sa consolideze si mai mult pozitia brand-ului pe vechiul continent. Mai mult decat atat ar fi o oportunitate reala ca Xiaomi sa ajunga la un consens cu o firma telecom, astfel sa puna la dispozitie telefoanele lor prin intermediul abonamentelor de voce.
O sa vedem cum evolueaza lucrurile in viitorul apropiat si prevad totodata o lansare iminenta si pentru Romania, deodata ce am vazut strategia companiei pe anul in curs este mai mult decat logic sa gandim si varianta asta.

Ce parere aveti, este lansarea Xiaomi iminenta in Romania?

 
 
Samsung

Alte articole interesante

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me