Xiaomi Mi7 posibil sa se lanseze pe data de 23-27 mai

xiaomi mi7

Xiaomi Mi7 posibil sa se lanseze pe data de 23-27 mai

Companie chineza Xiaomi a lansat anul trecut telefonul Xiaomi Mi6. Practic acesta este capul de serie al companiei care se vinde cel mai bine din toata gama. Modelul are specificatii comparabile cu dispozitive de top de la companii precum Samsung sau LG, insa pretul e cu mult mai mic fata de acestea.

Pai se face rabat la calitate, nu?

Nu neaparat….modelul arata foarte bine si materialele folosite nu ai spune ca sunt de o calitate inferioara. Da e cumva normal un oarecare rabat, astfel nu este total justificat pretul, insa nu observi cel putin la prima vedere.
Mai mult decat atat compania nu experimenteaza cu tehnologii noi ca sa zici ca pretul modelului ar fi mare si datorita cercetarii intensive.

Dar adio cu modelul vechi, sa vina cel nou

Clar e faptul ca urmeaza a fi un succesor pentru Xiaomi Mi6, deja nu cred ca mai e cazul sa mentionam asta…dar cum se va prezenta modelul in comparatie cu cel trecut?
Pai in materie de specificatii intuim ca va avea un Snapdragon 845, pana la 8GB de RAM (desi posibil sa fie o varianta si cu 6GB), bateria va fi in jur de 3000mAh si cred ca cea mai considerabila schimbare este display-ul care din ce spun anumite surse din China, va fi stilul edge-to-edge similar in design cu display-ul iPhone-ului X.

FOTO: Folie pentru display pentru Xiaomi Mi 7


Ce ne mai indica folia pentru display ce a fost leak-uita, ar fi prezenta unui senzor de recunoastere faciala sau a unei camere frontale secundare care posibil sa asiste la recunoasterea faciala. Insa posibil in acelasi timp ca a2-a camera sa asiste la un efect de lens blur mai realist, nu stim exact.
Ce mai intuim, va fi prezenta a doua camere principale care cel mai probabil vor fi in aceiasi configuratie ca modelul de anul trecut.

Xiaomi Mi 7 va fi lansat undeva in luna Mai

Data mai precisa de lansare ar fi pe 23 Mai, data ce a aparut pe un poster de lansare cu un 7 scris pe el.
Sa fie posterul fals? Posibil insa personal nu cred acest aspect. Si sa mai adaugam si faptul ca anul trecut MI6 a fost lansat undeva prin luna Aprilie, pare plauzibila data.
xiaomi mi7 baner

Astepti viitorul Xiaomi Mi? Ce specificatii crezi ca va avea?

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani