Telefonul Oppo cu display fara rame laterale 31

Telefonul Oppo cu display fara rame laterale

Telefonul Oppo cu display fara rame laterale

Telefonul Oppo cu display fara rame laterale ofera iluzia unui ecran fara margini.

Oppo este producatorul de gadgeturi ce a adus telefonul cu camera rotativa Oppo N1 si modelul care facea fotografii de 50MP Oppo Find 7. Deci putem spune ca este o companie care inoveaza in aceasta industrie a telefoanelor smart.
Insa ultima lor creatie este si mai interesanta decat cele mentioante mai sus.
Companiei Oppo curand ia fost acordat un patent pentru un telefon care nu avea margini laterale la display si se pare ca deja au aparut primele fotografii online cu modelul.
Rama display-ului nu dispare in totalitate, insa sticla ecranului este curbata la margini si reflecta lumina panoului in asa fel incat creeaza iluzia de continuitate, se vede mai clar in imaginea de mai jos.

Telefonul Oppo cu display fara rame laterale
Foto: gsmarena

In momentul de fata se stie doar ca telefonul are un display de 5.5” in rest totul este mister. Nu se cunoaste denumirea, hardware-ul si nici macar daca acesta este un prototip sau model gata de lansare.
O problema ca au semnalat-o cei de la Gsmarena ar fi faptul ca telefonul Oppo cu display fara rame laterale ar distorsiona imaginea la margini.
Daca analizezi mai atent imaginea de mai jos parca se observa o usoara distorsiune a pixelilor, dar nu pot confirma acest lucru, asta pentru ca imaginea in sine nu este de o rezolutie mare.
Telefonul Oppo cu display fara rame laterale
Foto: gsmarena

Sunt curios cand o sa apara acest dispozitiv si ce hardware va avea. Inca o chestiune interesanta o sa fie husele pentru acesta. Fiind fara rame laterale husele se vor atasa doar din partea de sus si jos oferind protectie scazuta telefonului, dar va trebui sa asteptam.
Informatiile ce le stim pana in momentul de fata trebuie sa le privind cu scepticism pana la confirmarea acestora.

sursa  via

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani