Nokia va produce telefoane cu Android in 2016 31

Nokia va produce telefoane cu Android in 2016

Nokia va produce telefoane cu Android in 2016

Nokia va produce telefoane cu Android in 2016

Nokia a vandut departamentul mobil catre Microsoft in urma cu un an de zile si i-au fost inlaturate drepturile companiei ca sa produca telefoane inteligente pana in 31 Decembrie 2015 si telefoane conventionale pentru o perioada de 10 ani.
Circulau zvonuri cum ca Finlandezii ar lucra la o serie de telefoane smart si s-au devenit ca acestea sunt adevarate.
Nokia va produce telefoane cu Android in 2016 si chiar in momentul in care redactez acest articol inginerii companiei testeaza si creeaza telefoanele din viitoarea serie.
Centrul de cercetare si dezvoltare s-a mutat definitiv in China mai exact in Sichuan, cel mai probabil viitoarele dispozitive vor iesi din fabricile de acolo.
Compania a fost destul de inteligenta in a stabili clauzele cu Microsoft in asa fel ca pe viitor sa-si poata relua activitatea.
Nokia si-a aratat potentialul de a produce dispozitive cu Android odata cu Nokia X si Nokia N1 iar daca politica lor de pret si calitatea dispozitivelor nu vor fi alterate pe viitor probabil ca acestia sa mai aiba o sansa pe piata dispozitivelor smart.
Sper ca 2016 sa fie un an cu noroc pentru corporatie, poate ei vor lansa viitorul Nexus. 😀

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani