Samsung Galaxy J un nou telefon? 31

Samsung Galaxy J un nou telefon?

samsung galaxy j telfon de buget geek chronicles

Samsung Galaxy J un nou telefon de buget

In ultimile saptamani Samsung a avut parte de o multime de leaks. Cateva cu Galaxy S6 care este cel mai anticipat dispozitiv pe 2015 si altele cu telefoane de buget.
Aparent de cateva ore a mai aparut un nou leak. De data aceasta este tot un telefon care este prietenos cu portofelul tau .
Samsung Galaxy J este denumirea lui cu numele de cod: SM-J100. Acesta are incorporat un display cu o rezolutie WVGA, diagolana de 4.3”, procesor quad core Marvell ARMADA PXA1908, 1GB de ram si o memorie interna de 4 GB care el mai probabil va fi expandabila cu card micro SD. Telefonul Galaxy J va mai avea o camera de 2 frontala si una de 5 MP principala. Toate acestea suportate energetic de o baterie de 1850 mAH.
Cam acestea sunt informatiile care se stiu in momentul de fata despre Samsung Galaxy J. Sursa a mai mentionat ca telefonul va veni din fabrica cu KitKat nu cu Lollipop, insa nu este o certitudine acest lucru.
Daca esti in cautare de un telefon de buget in 2015 o sa fie o gama destul de varianta de unde poti alege.
Cred ca in anul 2015 se va merge pe telefoane performante si preturi cat mai accesibile.
sursa: pocketnow
Share it! 😀
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani