Samsung Galaxy J un nou telefon? 31

Samsung Galaxy J un nou telefon?

samsung galaxy j telfon de buget geek chronicles

Samsung Galaxy J un nou telefon de buget

In ultimile saptamani Samsung a avut parte de o multime de leaks. Cateva cu Galaxy S6 care este cel mai anticipat dispozitiv pe 2015 si altele cu telefoane de buget.
Aparent de cateva ore a mai aparut un nou leak. De data aceasta este tot un telefon care este prietenos cu portofelul tau .
Samsung Galaxy J este denumirea lui cu numele de cod: SM-J100. Acesta are incorporat un display cu o rezolutie WVGA, diagolana de 4.3”, procesor quad core Marvell ARMADA PXA1908, 1GB de ram si o memorie interna de 4 GB care el mai probabil va fi expandabila cu card micro SD. Telefonul Galaxy J va mai avea o camera de 2 frontala si una de 5 MP principala. Toate acestea suportate energetic de o baterie de 1850 mAH.
Cam acestea sunt informatiile care se stiu in momentul de fata despre Samsung Galaxy J. Sursa a mai mentionat ca telefonul va veni din fabrica cu KitKat nu cu Lollipop, insa nu este o certitudine acest lucru.
Daca esti in cautare de un telefon de buget in 2015 o sa fie o gama destul de varianta de unde poti alege.
Cred ca in anul 2015 se va merge pe telefoane performante si preturi cat mai accesibile.
sursa: pocketnow
Share it! 😀
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles