Succesorul lui Nokia Lumia 1320 la FCC 31

Succesorul lui Nokia Lumia 1320 la FCC

succesorul lumia 1320 doua variante geek chronicles
Nokia Lumia 1320 este un phablet de 6” cu o rezolutie de 720p, procesor dual core de 1.7 ghz si 1 gb de ram. Este clar ca la aceste specificatii este un telefon adresat persoanelor care vor un ecran mare la un pret accesibil.
Acum au aparut documentele oficiale din partea FCC America cum ca ar fi in teste succesorul modelului Lumia 1320. Nu se stie exact daca tot aceasta va fi denumirea dispozitivului dar aparent sunt doua modele distincte in testare. Ca sunt diferentele? Unul este modelul cu dual sim iar celalalt este cu doar un slot de cartela. Acestea vor suporta un nou model de baterie si vor avea incarcare fara fir optica implementata in carcasa. Incarcarea fara fir este prezenta doar la modelele mid-high end ale producatorului. Sa vezi aceasta tehnologie introdusa si la un telefon de buget este ceva surprinzator.
Succesorul lui Lumia 1320 va mai avea camera de 14 MP principala si una de 5 MP frontala. Asta este un upgrade semnificativ fata de modelul din 2013 care suporta camera de 5 MP principala si una de 1.2 MP secundara(care nu erau asa de performante).
Telefonul cel mai probabil va fi lansat in martie la congresul tehnologic din Barselona.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani