[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Flickr angajeaza intr-un mod inedit 55

Flickr angajeaza intr-un mod inedit

Flickr angajeaza intr-un mod inedit geek chronicles

Flickr angajeaza scriind anuntul intr-o linie de cod in sursa paginii web

Flickr este o companie care a fost fondata in anul 2004 de Ludicorp si achizitionata in anul 2005 de catre Yahoo.
Aceasta se ocupa in principal de hosting de imagini si videoclipuri. Atunci cand iti deschizi un cont pe Flickr ai 1 TB de spatiu de stocare gratuit ceea ce ii incanta pe ce cei care sunt pasionati de fotografie si nu numai.
Nu am facut acest topic sa detaliez istoria companiei, ci pentru modul unic prin care acestia fac angajari pe partea de programare web. Eu am dat peste anunt din pura intamplare si mi s-a parut un mod extrem de inteligent si original.
Stateam pe Flickr gata sa uploadez un fisier cand am vazut un element in grafica site-ului care mi-a placut. Am dat click secundat si Inspect Element apoi View Page Source si in partea de head vad anuntul:

You’re reading. We’re hiring.
https://flickr.com/jobs/

Ceea ce mi se pare genial! Ca mod de prospectare a potentialilor angajati, pentru a gasi tineri inteligenti care nu urmeaza caile conventionale atunci cand cauta un job sau cand scriu codul pentru un site.
Asta inseamna ca spargi barierele monotonului si vrei sa vii cu ceva diferit.
Tumbs up Flickr pentru ca ati gandit in afara cutiei !
Vrei sa citesti mai multe stiri interesante? CLICK AICI

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles