Carcasa lui Galaxy S6 apare in imagini 31

Carcasa lui Galaxy S6 apare in imagini

galaxy s6 carcasa geek chroniclesGalaxy S6 urmeaza sa fie produsul de prima linia marca Samsung.

Momentan sunt multe speculatii in jur, de la felul cum va fi construit, ce componente va avea si forma la display. Insa concret nu stim nimic despre acest model. Situatia urmeaza sa se schimbe aparent. Imaginile de mai jos se presupun ca ar fi fotografii ale carcasei noului Galaxy S6. Dupa cum putem observa pare confectionata dintr-o singura bucata de aluminiu care este sculptata ca sa acomodeze componentele.
Pe langa asta are o forma ciudata la colturi. Acesta sa fie noul design al gamei? La asta se referea Samsung cand vorbea de „Project 0” ? Greu de spus, insa parerea mea este ca colturile sunt doar monturile care vin prinse in masina care contureaza metalul.
Va trebui sa mai asteptam putin pana ce vom avea prilejul sa vedem un leak cum trebuie cu Samsung Galaxy S6. Acum trebuie sa preluam speculatiile si sa le procesam ca atare.
Eu acum ma intreb daca carcasa va fi integral facuta din aluminiu dispozitivul va mai fi rezistent la apa?Dupa cum se observa in poze sunt cam multe gauri in sasiu.
 
Carcasa lui Galaxy S6 apare in imagini 32
Carcasa lui Galaxy S6 apare in imagini 33
Carcasa lui Galaxy S6 apare in imagini 34
surse: nowhereelse sammobile

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani