[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
resoftare samsung

Resoftare Samsung cu aceasta metoda universala si simpla

Resoftare Samsung

Resoftare Samsung cu ajutorul aplicatiei ODIN. Metoda functioneaza pe toate telefoanele si tabletele Samsung

Din multiplele lucruri si tutoriale ce le-am tot postat pe blog nu imi vine sa cred ca nu am facut un articol concret pentru resoftare Samsung.
Am mai pus metode de resoftare a telefoanelor Samsung insa titlul poate nu sugera asta direct (nu imi vine sa cred ca pot sa fiu de prost ? )
Ideea e cam asa: telefonul iti merge complet nasol si nu ai idee de la ce poate fi. Ai cautat pe net solutii dar se pare ca nimic nu vrea sa-l revitalizezi si ai ajuns la concluzia ca o resoftare i-ar prinde cel mai bine.
Si tin sa te anunt ca ai ajuns in locul potrivit!
In articolul de azi am sa va dau cateva detalii cheia in ceea ce priveste resoftarea unui telefon/tableta Samsung cu ajutorul unui PC cu Windows si a programului ODIN.

Resoftare telefon sau tableta Samsung in doar cateva minute

-Mai intai de toate trebuie sa stii ca aceasta procedura de instalare a soft-ului pe telefonul tau are posibilitatea de a declansa contorul Knox. Odata ce contorul Knox este declansat acesta nu mai poate fi resetat. Cu contorul activat, Samsung Pay nu va mai functiona si garantia va fi invalida din acest punct.
-Fa un backup informatiilor pretioase din telefon.
1.Intra pe site-ul Sammobile si descarca ultima versiunea de soft a dispozitivului tau
(modelul dispozitivului il iei din setari de la Despre telefon)
2.Descarca aplicatia ODIN 3.12.7 de aici si extrage arhiva
3.Reseteaza telefonul in modul Downloading apasand Volum jos+Tasta Home+Butonul de pornit telefonul si confirma notificarea de pe ecran
4.Deschide aplicatia ODIN pe un PC cu Windows 7 sau mai nou si conecteaza cablul de date la PC, acum verifica daca telefonul este recunoscut la ID:COM in aplicatia ODIN (daca telefonul nu este recunoscut atunci instaleaza driverele Samsung)
Resoftare Samsung cu aceasta metoda universala si simpla 55
5.Incarca fisierul cu terminatia tar.md5 la sectiunea AP (sau PDA pe versiunile mai vechi de ODIN) din aplicatie, sa te asiguri ca optiunea Re-Partition este debifata, apoi apasa Start.
Resoftare Samsung cu aceasta metoda universala si simpla 55
Resoftare Samsung cu aceasta metoda universala si simpla 57
6.Procesul se finalizeaza in cateva secunde apoi telefonul se va restarta.

Note importante:

-daca telefonul nu vrea sa se deschisa, va trebui sa dai o resetare din fabrica din recovery
-daca autonomia bateriei nu este chiar asa buna in primele ore nu te alarma. Foloseste telefonul 2-3 zile, dezactiveaza toate aplicatiile ce nu le utilizezi (toate) apoi reevalueaza situatia. Detalii aici
 
Tutorial destul de simplu si la obiect care sper eu ca poate fi urmarit cu usurinta de oricine poate utiliza un calculator la nivel intermediar.
Daca ai intrebari sau nelamuriri lasa un mesaj mai jos si am sa incerc sa te ajut.
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles