Reinstalare Facebook: 2 metode rapide de a reseta aplicația

Reinstalare Facebook

Reinstalare Facebook: 2 metode rapide de a reseta aplicația

Facebook este cea mai mare rețea de socializare din lume în momentul de față. Însă uneori este necesară o reinstalare a aplicației de Facebook datorită update-urilor majore sau a problemelor de stabilitate aleatorii.

O problemă similară am pățit când telefonul meu a venit cu aplicația de Facebook preinstalată. Aceasta din nu știu ce motiv nu era stabilă absolut deloc. Mi se închidea aleatoriu și îmi descărca bateria foarte puternic.

Însă după ce am făcut o reinstalare a acesteia lucrurile au revenit la normal.

În acest articol am să îți exemplific două metode prin care poți reseta aplicația de Facebook la setările ei inițiale

Reinstalare Facebook direct din Magazinul Play

În cazul în care aplicația a venit preinstalată pe telefon o poți dezinstala din telefon și instala ultima versiune din Magazinul Play.

Mergi în Setările telefonului la secțiunea de Aplicații cauți aplicația Facebook și o dezinstalezi.

Adițional poți accesa direct sertarul de aplicații și să selectezi aplicația (să ții apăsat lung pe aplicație și o să-ți apară un meniu unde o să fie și opțiunea pentru dezinstalare), apoi să o dezinstalezi.

Reinstalare Facebook printr-o resetare la setările inițiale

Mai există o modalitate prin care aplicația de Facebook poate reveni la setările inițial fără să o ștergi și să o instalezi iar (deși este recomandat să faci asta dacă ai probleme cu ea).

Mergi în setările telefonului și caută secțiunea de aplicații, aici caută aplicația Facebook și aplicația Facebook services. Accesează individual fiecare aplicație, selectează opțiunea de stocare și aici șterge cache și datele.

Atenție! Odată resetate aceste opțiuni aplicația de Facebook se va reseta și vei fi nevoit să introduci iar datele de logare.

După ce ai făcut acest proces intră în aplicația de Facebook și introdu iar datele de logare și vezi dacă totul funcționează cum trebuie.

Bonus: Descarcă aplicația dintr-o sursă externă

Această metodă nu este recomandată.

Însă în cazul în care aplicația nu se regăsește în Magazinul Play sau după dezinstalare vă apare că aplicația nu este compatibilă cu telefonul vostru puteți să descărcați aplicația sub formă de .apk dintr-o sursă externă.

O sursă din care puteți descărca aplicația Facebook este APKMirror.

Descărcatul de aplicații din surse externe trebuie să fie făcut cu precauție maximă. O aplicația ce nu se află într-un mediu „official” este posibil să fie modificată în așa fel încât să compromită securitatea datelor voastre. Folosiți această metodă cu atenție!

Ai reușit să reinstezi aplicația cu succes? Lasă te rog comentariu mai jos în cazul în care întâmpini dificultăți.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani