Image default
Tutoriale Tutoriale Android

Actualizare Facebook pe telefon fara ajutorul Magazinului Play

Actualizare Facebook

Actualizare Facebook pe telefon fara ajutorul Magazinului Play. Faci totul manual!

Facebook e popular in draci!
Cred ca in punctul acesta toata lumea stie aspectul tocmai mentionat.
Adica pana si mama este informata in ceea ce priveste reteaua de socializare, deci e inca o evidenta clara a popularitatii acesteia (ma roaga de 2 luni sa-i fac Facebook, dar inca nu vreau sa fiu spamat de like-uri🤣).
Fiind o retea de socializare atat de populara, oamenii in general tind sa o foloseasca pe mai multe sisteme de operare in acelasi timp, mai mult depinde de locatia unde se afla.
Atunci cand esti acasa stai pe PC, deci deschizi rapid browserul si introduci adresa, iar atunci cand esti in oras in mod cert ai aplicatia instalata pe telefon.
Insa odata cu ultimile update-uri aplicatia a inceput sa se comporte cam ciudat pe unele dispozitive cu Android.
Ba iti da crash, ba nu se deschide destul de rapid, ba nu iti arata contactele ce sunt online etc. Asa ca ai dori sa faci o actualizare manuala, ca sa nu te trezesti cu probleme pe viitor. Plus ai optiunea sa instalezi o versiune mai veche ce functiona perfect pe telefonul tau mobil.

Actualizare Facebook pe telefonul cu Android manual

  1. Descarca ce aplicatie Facebook vrei: aplicatia Messenger sau Facebook
  2. Sterge aplicatia veche pe care o ai
  3. Actualizare Facebook sau Downgrade Facebook instaland aplicatia tocmai descarcata. In caz de nu iti permite instalarea, mergi la Setari la Confidentialitate si activeaza Surse Necunoscute

Odata ce procesul de actualizare/downgrade este terminat, trebuie sa mergi in Magazinul Play si sa dezactivezi update-urile automate din Play Store pentru aplicatie. De acum ai control deplin in ceea ce priveste actualizarea Facebook sau Facebook Messenger.
 
Singura mentiune pe care o am in acest context este sa ai grija de unde descarci aplicatiile Facebook si in acelasi timp sa fii la curent cu update-urile curente. Este posibil ca cu cat versiunea este mai veche sa aiba anumite vulnerabilitati.

Tu ce versiune de Facebook sau Facebook Messenger folosesti?

 
 

Articole inrudite

Bateria telefonului se descarca repede? Vezi aici solutiile

Dan Mutu

Recuperare parola Gmail simplu in doar cateva minute

Dan Mutu

Update la firmware pentru telefoane Xperia

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate