Actualizare Facebook pe telefon fara ajutorul Magazinului Play

facebook

Actualizare Facebook pe telefon fara ajutorul Magazinului Play

Actualizare Facebook

Actualizare Facebook pe telefon fara ajutorul Magazinului Play. Faci totul manual!

Facebook e popular in draci!
Cred ca in punctul acesta toata lumea stie aspectul tocmai mentionat.
Adica pana si mama este informata in ceea ce priveste reteaua de socializare, deci e inca o evidenta clara a popularitatii acesteia (ma roaga de 2 luni sa-i fac Facebook, dar inca nu vreau sa fiu spamat de like-uri?).
Fiind o retea de socializare atat de populara, oamenii in general tind sa o foloseasca pe mai multe sisteme de operare in acelasi timp, mai mult depinde de locatia unde se afla.
Atunci cand esti acasa stai pe PC, deci deschizi rapid browserul si introduci adresa, iar atunci cand esti in oras in mod cert ai aplicatia instalata pe telefon.
Insa odata cu ultimile update-uri aplicatia a inceput sa se comporte cam ciudat pe unele dispozitive cu Android.
Ba iti da crash, ba nu se deschide destul de rapid, ba nu iti arata contactele ce sunt online etc. Asa ca ai dori sa faci o actualizare manuala, ca sa nu te trezesti cu probleme pe viitor. Plus ai optiunea sa instalezi o versiune mai veche ce functiona perfect pe telefonul tau mobil.

Actualizare Facebook pe telefonul cu Android manual

  1. Descarca ce aplicatie Facebook vrei: aplicatia Messenger sau Facebook
  2. Sterge aplicatia veche pe care o ai
  3. Actualizare Facebook sau Downgrade Facebook instaland aplicatia tocmai descarcata. In caz de nu iti permite instalarea, mergi la Setari la Confidentialitate si activeaza Surse Necunoscute

Odata ce procesul de actualizare/downgrade este terminat, trebuie sa mergi in Magazinul Play si sa dezactivezi update-urile automate din Play Store pentru aplicatie. De acum ai control deplin in ceea ce priveste actualizarea Facebook sau Facebook Messenger.
 
Singura mentiune pe care o am in acest context este sa ai grija de unde descarci aplicatiile Facebook si in acelasi timp sa fii la curent cu update-urile curente. Este posibil ca cu cat versiunea este mai veche sa aiba anumite vulnerabilitati.

Tu ce versiune de Facebook sau Facebook Messenger folosesti?

 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani