Propriul rucsac cu reactie pana in 2016 ? 31

Propriul rucsac cu reactie pana in 2016 ?

martin jetpack

Propriul rucsac cu reactie pana in 2016 ? Da, insa la un pret pe masura.

Sa ai un rucsac cu reactie cred ca ar fi o experienta destul de interesanta. Pana in momentul de fata sunt o serie de rucsacuri cu propulsie insa ori nu sunt pentru publicul larg (teste facute de armata si de companii private) sau au un mod de alimentare extern (rucsacurile cu propulsie cu apa care le vezi pe la mare).
Problema in momentul de fata cu acest gen de mijloc de transport este dimensiunea in sine. Din cauza motoarelor, rezervorului si diferitelor componente ce fac posibila functionarea lui tind sa se adune si ajungi la o greutate de cateva sute de kg (depinde de caz).
Insa compania Martin Jetpack lucreaza la un sucsac cu reactie si vor sa-l lanseze in anul 2016.
Initial primele teste cu modelul au fost facute prin anul 2008 si este putin fortata denumirea de „sucsac”. Asta pentru ca este ca o racheta legata de spatele tau. Are in componenta un motor V4 de 200 CP care propulseaza doua turbine, deci va puteti imagina ca este destul de greu si voluminos. Insa lansand la o parte aceste impedimente este foarte bine ca se fac progrese in acest domeniu, aplicabilitatea unui asemenea mijoloc de transport este extrem de vasta.
Dar inainte de ati pregati banii din saltea ca sa cumperi unul ar trebui sa stii pretul cu care se va comercializa.
Pretul rucsacului cu reactie va fi undeva la 150.000$-200.000$…deci mai bine iti cumperi o casa, o masina si o drona de jucarie 😀 .
https://youtu.be/i8gncCih7Js

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani