Meizu MX5 apare in fotografii 31

Meizu MX5 apare in fotografii

meizu mx5

Meizu MX5 apare in toata splendoarea in fotografii

Meizu este una din companiile din industria telefoanelor mobile care a crescut destul de rapid in ultimul timp.
Aceasta crestere este justificata. Atunci cand oferi produse de calitate la preturi foarte competitive cel mai probabil vei avea parte de atentie din partea publicului larg.
Cam asta este si cazul cu Meizu, telefoanele sunt performante la preturi mici in comparatie cu gama de produse a competitiei (compara preturile online, o sa vezi la ce ma refer).
Compania este pe cale sa lanseze un nou flagship care este extrem de anticipat, mai concret este vorba de Meizu MX5.
Telefonul urmeaza sa fie lansat oficial pe data de 30 Iunie 2015 insa deja si-au facut aparitia pe internet o serie de fotografii impreuna cu specificatiile (specificatiile nu sunt sigur ca vor fi acestea in totalitate)
Spre deosebire de alte leak-uri in care dispozitivul nu este clar fotografiat, Meizu MX 5 a fost capturat din orice unghi imaginabil. (galerie foto mai jos)

meizu mx 5
Foto: gsmarena

Telefonul pare sa fie construit din metal (cel mai probabil aluminiu) si ar ramele impreuna cu butonul de home similare unui Galaxy. Din punctul meu de vedere arata extrem de bine! Personal imi place cum este curbat spate, este foarte confortabil de tinut in mana.
Specificatiile lui Meizu MX 5 sunt: display de 5,5” 1080p IPS, cip-ul este un Mediatek MT6795T (Helio X10) impreuna cu 3gb de RAM si 16gb memorie interna, camera principala este de 20,7Mp(cel mai probabil este vorba de un senzor Sony) iar cea frontala de 5MP, iar bateria ar fi una de 3150mAh si va suporta o tehnologie de incarcare rapida numita mCharge.
Telefonul este destul de performant si este menit sa fie competitor direct cu varfurile de gama de la HTC, Samsung si Sony insa atuul ce il are acest telefon este pretul. Meizu MX 5 va avea un pret de 300$.
Design de nota 10, performanta si un pret decent ce poti sa vrei mai mult de la un telefon?
Mai multe detalii despre viitorul cap de serie Meizu o sa avem dupa ce va fi lansat, stati pe fir! 😀
[ReflexGallery id=’29’]

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani