Pebble face un anunt in cateva ore. Sa fie noul ceas smart? 31

Pebble face un anunt in cateva ore. Sa fie noul ceas smart?

 Pebble face un anunt in cateva ore

Compania Pebble face un anunt in cateva ore dar nu stim ce vor sa dezvaluie. Probabil sa vedem succesorul lui Pebble Watch.

In caz de nu esti familiarizat cu cei de la Pebble este intr-o oareca masura justificat. Ei au o notorietate mai mare peste ocean si in alta regiuni ale Europei.
Pebble produce ceasuri inteligente care le conectezi la telefon prin intermediul Bluetooth Low Energy, insa ce este diferit la ceasul lor?
Doua lucruri extrem de importante.
Faptul ca functioneaza atat cu iOS cat si cu Android, avand un sistem de operare proprietar si cel mai important aspect ar fi durata de viata a bateriei.
Cei de la Pebble folosesc un display E-Paper monocrome care confera o autonomie ceasului de peste 6 zile cu utilizare intensa, asta in conditiile in care ceasurile cu Android Wear tin maxim 2 zile cu utilizare medie.
Acum pe site-ul companiei este un cronometru care ar indica lansarea unui produs. Mai sunt cateva ore pana expira acesta si nu stie nimeni ce are de gand compania sa faca public.
Unii bloggeri mentionau ca este posibil ca acestia sa lanseze viitorul ceas din gama care ar avea un ecran E-Paper color si senzor pentru detectarea batailor inimii.
Eu sunt de aceiasi parere. Cel mai probabil o sa vedem noul ceas pregatit de companie pentru anul 2015, insa nu stiu ce sa spun despre display. Chiar daca o sa fie color nu cred ca va dispune de o calitate a imaginii la fel de buna ca un display IPS sau Amoled, deci nu-i vad logica sincer. Cat despre senzorul pentru ritmul cardiac, eu spun ca va fi prezent, acesta fiind un trend la ceasurile inteligente.
Insa momenten nimic nu este cert, va trebui sa asteptam anuntul companiei.
Am sa va tin la curent cu ceea ce aflu in legatura cu acest subiect. 😀
Stiai ca suntem si pe Twitter? 
UPDATE: Pebble urmeaza sa lanseze un ceas asa cum s-a atincipat. Ceasul are un design schimbat si ecran color . Dupa lansare o sa va furnizez mai multe detalii.Pebble face un anunt in cateva ore. Sa fie noul ceas smart? 32
UPDATE 17:00 Pebble Time este anuntat. Ceasul vine in 3 culori si este acum pe kickstarter.
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani