Pebble Time este noul ceas smart a celor de la Pebble 31

Pebble Time este noul ceas smart a celor de la Pebble

Pebble Time este noul ceas smart care functioneaza atat cu sistemul de operare iOS cat si cu Android.

Primul model de ceas inteligent al companiei Pebble a avut un mare succes pe Kickstarter reusind sa vanda aproximativ 1 milion de modele. Acum compania ne prezinta viitorul model numit: Pebble Time
Pebble Time a fost anuntat in urma cu cateva ore de catre companiei prin intermediul Kickstarter si deja a depasit bugetul stabilit de 500.000$.
Ceasul vine in 3 culori, are un display color, bateria tine 7 zile, este rezistent la apa si iti ofera posibilitatea sa-l personalizezi dupa bunul plac.
Pebble Time este noul ceas smart
Noul model al companiei Pebble aduce un design imbunatatit fiind cu 20% mai subtire , geamul este confectionat din Gorilla Glass si rama din otel.
Ceasul smart iti ofera si posibilitatea sa-l personalizezi dupa bunul plac atat in materie de software cat si fizic. Ai o curea de 22mm care iti place? O poti pune pe ceas fara probleme.
Pebble Time este noul ceas smart
Pebble Time are un soft de navigare intuitiv denumit Timeline care iti ofera informatia exact atunci cand ai nevoia de ea.
Informatiile fiind extrase din fiecare aplicatie si grupate in: actiuni trecute, prezente si viitoare. Iar acestea  le poti accesa cu cate un buton dedicat fiecareia.
Pebble Time este noul ceas smart
Si asta nu este tot, ceasul vine si cu o noua functie ce a fost solicitata de consumatori: microfonul. Momentan doar poti sa trimiti mesaje vocale sau sa-ti setezi unele notite vocale insa posibilitatile se vor extinde odata ce dezvoltatorii de aplicatii incep sa se joace cu noul ceas.
Pebble Time poate fi comandat acum de pe Kickstarter la pretul de 700lei cu tot cu transport. Daca dispui de banii necesari si vrei un smartwatch aceasta este cea mai buna optiune. Gadgeturile se vor livra pe data de 25 mai 2015.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani