Notificarile de pe iPhone pe ceasul Android Wear (VIDEO) 31

Notificarile de pe iPhone pe ceasul Android Wear (VIDEO)

Notificarile de pe iPhone pe ceasul Android Wear (VIDEO) 32
In momentul de fata sistemul de operare Android Wear care il intalnim pe ceasurile smart primeste notificari prin intermediul Bluetooth doar de la telefoane/tablete cu Android.
Acesta a fost planul Google de la inceput si nu cred ca se va schimba prea curand.
Insa ce faci daca stii ceva programare, ai un ceas cu Android Wear la indemana si telefonul tau are iOS? Incerci sa faci un hack ca sa functioneze ceasul cu telefonul ! Logic?
Mohammad Abu-Garbeyyeh a reusit sa faca un hack care permite ceasului smart sa primeasca notificarile de la iPhone. Ceasul nu trebuie rootat si nici iPhone-ul nu necesita jailbreak, comunicarea intre cele doua dispozitive este similara celei folosite de Pebble.
Dezvoltatorul a mentionat ca aplicatia de pe iPhone foloseste API-urile de la Apple fara alte modificari necesare. Insa dupa parearea mea ceasul Moto 360 are ceva schimbari facute la sistemul de operare in asa fel sa permita conectarea la iPhone.

 
Oricum aceasta metoda nu va ajunge prea curand pe iTunes, nu cred ca Apple va fi de acord cu asa ceva. Cel mai probabil aplicatia de conectare a celor doua dispozitive va fi disponibila cu interemediul lui Cydia.
Am sa va tin la curent cu progresul facut de programator. 😀
Suntem si pe Twitter! Urmareste blog-ul pentru mai multe stiri si tutoriale din lumea tech.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani