Oculus VR are propriul studio de filme

Oculus VR are propriul studio de filme

oculus vr are propriul studio de film

Oculus VR are propriul studio de filme compus dintr-o echipa modesta

Oculus este compania ce a adus pe piata ochelarii care fac posibila realitatea virtuala in propriul tau living. Aceasta se conecteaza la un PC si iti permite sa joci anumite titluri sau explora regiuni intr-un mod extrem de realist si natural.
Oculus VR nu este adresat doar celor care sunt gameri, acesta poate fi folosit si la vizionat filme.
Compania are propriul studio numit Oculus Story Studios unde sunt concepute povesti pentru a fi narate, filme si cercetare.
Primul proiect al studioului a fost un scurt metraj numit Lost, acesta a fost condus de animatorul Pixar Saschka Unseld.
Studioul este alcatuit doar din zece persoane momentan, insa probabilitatea ca numarul acestora sa creasca este destul de mare. Asta depinde si de gradul de acceptare a realitatii virtuale in filme.
Eu cred ca vor avea succes, cam in aceasta directie se indreapta tehnologia si nevoia consuamtorului. Se vrea acea experienta reala si extrem de acaparanta.
Trebuie sa vedem cateva filme pe la festivaluri de cinematografie in asa fel sa vedem si parearea unor crititi dar mai ales sa observam in persoana cum ar arata.
 sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani