Microsoft lucreaza la ochelari pentru realitate virtuala 31

Microsoft lucreaza la ochelari pentru realitate virtuala

microsoft vr geek chronicles

Developerii confirma ca lucreaza la un dispozitiv pentru Xbox One ce ofera suport pentru realitate virtuala

Aceasta veste era oarecum de asteptat din partea Microsoft. Odata cu Oculus VR si kit-ul PS4 de realitate virtuala gigantul trebuia sa intre in cursa aceasta.
Sursele celor de la VRFocus si Techradar au confirmat ca studiourile de development lucreaza la un accesoriu care va fi cumparat separat(probabil) pentru Xbox One ce va oferi capabilitati de realitate virtuala. Acesta este asteptat in a2a jumatate a anului 2015 cel mai probabil la conferinta E3.
Compania lucreaza la acest concept din 2014 cand Phil Spencer a confirmat acest lucru in cadrul conferintei de Dezvoltatori de Jocuri. De asemenea au fost si cateva patente acordate Microsoft-ului pe aceasta tema.
Acum sunt doar speculatii, mai multe o sa vedem probabil la conferinta E3 din 2015 unde compania o sa clarifice ce are de gand.
surse: vrfocus techradar
Share the news! 😀

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles