LG vrea sa dea in judecata Qualcomm 37

LG vrea sa dea in judecata Qualcomm

lg vrea sa dea in judecata qualcomm

LG vrea sa dea in judecata Qualcomm pentru procesorul Snapdragon S810 de pe Galaxy S6

LG are in noul LG G Flex 2 procesorul de ultima generatie al Qualcomm Snapdragon 810.
Acesta este un CPU octa-core care are o somedenie de imbunatariti fata de generatia precedenta.
Insa odata cu imbunatatirile au venit si problemele cu temperatura.
LG la momentul zvonurilor nu comenta ca telefonul ar avea probleme cu temperatura, cica el ar fi fost construit in parametri adaptati procesorului. Acum cu ultimile noutati LG ar dori sa dea in judecata Qualcomm datorita faptului ca ofera tratament preferential companiei Samsung.
Qualcomm urmand sa confectioneze un procesor special pentru Samsung Galaxy S6 care nu se va incalzi la fel de mult.
Situatia este destul de delicata. Asta in conditiile in care Samsung posibil sa aiba propriul cip in mai bine de 70% din dispozitive si doar in 30% sa fie cipul Qualcomm.
LG avand procesorul in majoritatea telefoanelor, asta l-ar face un jucator mult mai important.
Desi ar exista si posibilitatea ca Samsung sa doreasca sa se indeparteze de Qualcomm si isca anumite controverse. Pe de cealalta parte a baricadei in acest caz.
Faptul ca LG vrea sa dea in judecata Qualcomm ar fi posibil ca pe viitor sa nu mai suporte procesoarele Qualcomm, sau sa nu apara intarzieri cu producerea lor. Nu stiu, va trebui sa vedem cum se descurca telefonul cu procesorul in interior apoi o sa ne facem o idee mai buna.
Like an share! 😀
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles