LG Watch Urbane ceasul smart cu look premium 31

LG Watch Urbane ceasul smart cu look premium

lg watch urbane
Ceasurile smart au doua mari dezavantaje: utilizate redusa si aspect neinteresant.
Primele ceasuri smart de la LG si Samsung erau doar niste bucati de plastic cu un ecran. Insa cu cat tehnologia progresa si apareau modele noi producatorii au inceput sa se inspire de la ceasurile conventionale, implementad un design premiu cu elemente imprumutate facand experienta mai naturala. Designu-ul ceasurilor de mana de la companii mari ca Rolex este adaptat doar la cerintele consumatorului de azi (cateva exemple: amplasamentul butoanelor, calendar si rezistenta la apa)dar nu este o alteratie majora in ceea ce priveste design-ul, asta pentru ca functioneaza si deja arata destul de bine, nu are logica sa modifici ceva care merge asa cum este/arata.
Acum tendinta se transpune si in ceasurile smart, le vedem cu butoane finisate mai in detaliu, cadrane metalice, curele premium.
LG Watch Urbane este noul ceas smart LG care urmeaza acest trand al ceasurilor smart cu look premium.
lg watch urbane
LG Watch Urbane este disponibil in doua culori argintiu si aurit si dispune de curele din piele naturala. Specificatiile ceasului sunt: display de 1.3” P-Oled 320×320, procesor Snapdragon 400 la 1.2 ghz, 510mb de ram si 4 GB de spatiu intern. Bateria ceasului este una de 410mHa cu o autonomie de 2 zile si functioneaza pe sistemul de operare Android Wear. 
Componentele sunt similare cu modelul precedent insa are un look putin mai finisat.
Acum va trebui sa vedem ceasul la MWC 2015 in asa fel sa ne putem face o idee mai fidela despre acesta. Daca totul arata bine pe hartie asta nu inseamna ca la fel este si in practica. 😀
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles