Magazin Play Jocuri Gratis: Cateva jocuri ce trebuie sa le incerci 37

Magazin Play Jocuri Gratis: Cateva jocuri ce trebuie sa le incerci

Magazin Play Jocuri Gratis

Magazin Play Jocuri Gratis: O lista de jocuri faine, gratuite, ce ar trebui sa le incerci

Jocurile sunt reprezinta un principal mod de relaxare pentru o buna parte din noi. Ne fac sa mai uitam de probleme si sa evadam intr-o lume virtuala unde noi suntem in rolul principal.
In Magazinul Play sunt sute de astfel de jocuri care iti mentin interesul activ si te trezesti ca te prind in adevaratul sens ai cuvantului.
Dar cum nu este eficient absolut deloc sa cauti prin numarul mare de jocuri disponibile in aplicatie, eu am facut o lista de jocuri pe care ar trebui sa le instalezi pe telefonul sau tableta ta cu Android.
Acestea sunt destul de simplu de jucat si au un sistem foarte fain in spatele lor, insa sa nu da-ti vina pe mine daca v-am dat dependenta. ?
Magazin Play Jocuri Gratis: Vezi lista de jocuri alese in randurile de mai jos 

Clash Royale

Descarca de aici

De la creatorii Clash of Clans compania a mai lansat un joc foarte interesant, este vorba de Clash Royale.
Practic e un joc de tip RPG ce merge pe ideea de duel intre doi jucatori. Ai diferite caractere cheie ce au diferite moduri de atac iar tu trebuie sa le utilizezi inteligent in asa fel incat sa barami turnul inamicului. E foarte fain, chiar il recomand!

Sonic Dash 2

Descarca de aici

Daca esti nascut dupa 1995 nu ai prins perioada de glorie a companiei SEGA si jocurile din seria Sonic. Dar si asa jocul este unul foarte antrenant si pe multi ii va trimite putin in trecut. Gamplay-ul e foarte simplu si sunt multiple caractere pe care poti sa le alegi, doar selectezi traseul si colectezi bonusurile fara sa te izbesti de obstacole.

Hot Wheels: Race Off

Descarca de aici


Inca un nume destul de rasunator este prezent in lista de jocuri gratis din Magazin Play. Hot Wheels erau niste masinute ce le puneai pe un circuit, si faceai impreuna cu prietenii tai competitii. Acum ai ocazia sa-l joci pe telefonul tau mobil. Jocul suporta chiar si multiplayer, iar efectele din joc sunt faine si te mentin concentrat.

Fifa Mobile

Descarca de aici

Fotbalul este sportul numarul unu in Romania. Deci in lista Magazin Play Jocuri Gratis era aproape obligatoriu sa introduc si Fifa Mobile. Daca ai jucat Fifa pe un PC, te vei simti exact ca acasa.
Optiunile sunt putin limitate si grafica nu este la fel de superiara ca cea de pe computer (era de asteptat), dar pentru o doza rapida de recreere, merge. ??

Counter Terrorist Shoot

Descarca de aici

Counter Terrorist Shoot este o replica dupa popularul Counter Strike 1.6. Sunt destul de multe elemente imprumutate din joc ceea ce este foarte fain. La fel ca in CS, cu ajutorul monezilor iti deblochezi diferite are si parcurgi nivelurile.

Stickman Surfing

Descarca de aici

O sa ma urasti ca am inclus jocul asta in lista Magazin Play jocuri gratis, insa e destul de fain. Trebuie sa culegi monezile in timp ce faci surf, skate sau mergi cu masina la plaja. Se controleaza super usor si e perfect pentru momentele cand vrei sa pierzi timpul. Dar atentie mare la rechini! ?
Cunosti titlurile tocmai mentionate sau vrei sa recomanzi un joc ce tie ti-a placut? Lasa te rog un comentariu mai jos
Ma poti urmari si pe Instagram si Snapchat

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles