Actualizare Magazin Play in doar doi pasi extrem de simpli

Actualizare Magazin Play in doar doi pasi extrem de simpli

Actualizare Magazin Play
Magazinul Play este sursa numarul unu pentru aplicatii si jocuri pe sistemul de operare Android.
In momentul de fata sunt milioane de jocuri si respectiv aplicatii in Magazin, deci va puteti imagina ca este una din aplicatiile de top ale sistemului de operare.
Fiind foarte utilizata, Google face cate un pachet de actualizare Magazin Play la o anumita perioada de timp. Acest pachet vine integrat in noua aplicatie si trimis catre utilizatori.
Aplicatia fiind cea care distribuie updateurile, uneori nu se updateaza singura si astfel ramai la o versiune mai veche care nu neaparat nu ar functiona, dar esti exclus din lista de beneficiari ale ultimilor functii implementate de Google.
Asa ca este un inconvenient din doua puncte de vedere:

  1. Persoanele neexperimentate in ale tehnologiei nu o sa stie cum pot faca o actualizare Magazin Play
  2. In cazul in care telefonul este o idee mai vechi, nu va mai primi update la soft deci automat nici o actualizare Magazin Play

Odata ce ai ajuns sa citesti acest articol, am sa iti explic doua metode prin care poti face o actualizare a Magazinului Play. Una din metode este simpla si necesita doar doi pasi, iar a doua metoda este o idee mai complicata.

Prima metoda de actualizare Magazin Play

1.Descarca Magazin Play de aici
2.Instaleaza aplicatia in telefon
Dupa ce ai descarcat aplicatia, o instalezi in telefon si confirmi rescrierea celei vechi. In cazul in care metoda nu functioneaza, poti apela la cea de mai jos.

A doua metoda de actualizare Magazin Play

Nota: metoda in cauza va anuleaza garantia telefonului si exista posibilitatea sa va corupa sistemul de operare daca nu este facut updateul cum trebuie. Nu merge pe toate telefoanele!
1.Telefonul trebuie rootat
2.Instalezi pe model un recovery costom (asta daca telefonul suporta)
3.Instalezi un pachet GAPPS pentru versiunea sistemului tau de operare
Metoda in cauza este o idee mai complicata, insa are gradul de succes cel mai mare. Impedimentul in acest context fiind pierderea garantiei. Daca telefonul este mai vechi, este a unui brand cunoscut, procedeul de root si instalare custom recovery poate fi destul de simplu. In cazul in care prin metodele mentioante mai sus, nu ai reusit sa rootezi telefonul sau sa instalezi un recovery, incearca sa cauti mai multe informatii despre modelul tau de telefon pe pe xda-developers.com
 
Pentru o buna parte din voi, prima metoda va functiona fara probleme. Oricum, in cazul in care intampinati dificultati, puteti lasa un comentariu mai jos.

Ai cont de instagram? Follow geek.chronicles

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani