LG G Flex 2 apare in imagini 31

LG G Flex 2 apare in imagini

lg g flex 2 geek chronicles

LG G Flex 2 apare intr-un banner

Acum cateva zile Qualcomm anuntase ca viitorul LG G Flex 2 este pe cale sa apara la CES 2015.
Acesta avand un procesor din seria Snapdragon 800 plus alte specificatii in concordanta cu standardele actuale pentru device-uri flagship.
Telefonul este tot cu design curbat cum era de asteptat, dar pare sa aiba marginile mai inguste. Acum nici nu poti sa-ti dai seama din banner, pana nu apare intr-o imagine concret doar putem estima.
LG G Flex 2 probabil va veni cu Android 4.4 KitKat si carcasa regenerabila de pe modelul precedent cu diferite imbunatatiri. Ar fi remarcabil daca de data asta carcasa s-ar regenera mai rapid si eficient.
Insa ce ar fi necesar in cazul LG G Flex 2? Un display cu o rezolutie de 1080p, pentru ca dimensiunea acestuia aproape sigur va creste cu 1”-2” si pe un panou asa mare daca nu ai macar rezolutie 1080p scrisul apare pixelat.
Mai sunt cateva ore pana la conferinta de presa LG, stati cu ochii site Geek Chronicles si pe pagina de Facebook Geek Chronicles pentru a primi vestile in cel mai scurt timp de la conferinta .
UPDATE: LG G Flex 2 are urmatoarele specificatii: ecran de 5.5” full hd, 2gb/3gb ram depinde de regiune, 32gb memorie interna, procesor Snapdragon 810, camera principala este de 13MP stabilizata optic si cea frontala de 2.1MP, bateria de 3000mAh cu suport Fast Charge.
lg g flex 2
 
 
SURSA

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani