Despre Geek Chronicles

despre geek chronicles tutoriare stiri tech

Cine sunt si mai ales de ce denumirea de Geek Chronicles?

Geek Chronicles este un blog de știri și tutoriale care a luat naștere în anul 2011 ca simplu concept,  ulterior în anul 2014 să se materializeze în ceea ce este acum.
Acesta este creeat și întreținut de mine,  Nicolae-Dan Mutu, care sunt un tânăr absolvent de Marketing din Iași. Denumirea de Geek Chronicles a venit prin sugestia unui bun amic de-al meu. Aceasta a vrut sa reflecte faptul că sunt extrem de intrigat de ce apare nou pe piața gadget-urilor si tehnologiei(poate prea mult uneori) și faptul ca îmi place sa discut sau sa comentez orice îmi sare în atenție, ca un cronicar.
Pasiunea pentru tehnologie o am încă de când eram în liceu, iar aceasta cu timpul a suferit o expansiune . Scopul blog-ului Geek Chronicles este de a clarifica și a informa publicul larg în ceea ce privește anumite procedee tehnice în materie de update software, unbrick, debugging, știri telefoane, știri tablete, știri ceasuri smart plus diferite alte noutăți în materie de tehnologie.
Geek Chronicles este un blog personal ! Nu sunt afiliat cu nici una din companiile care le menționez sau scriu despre ele . Dacă o să fiu afiliat la un moment dat am sa stipulez acest lucru.
Tutorialele, știrile despre telefoane, tablete sau orice alt gadget încerc să le adaptez la cititor în așa fel încât și unul foarte experimentat dar și un novice să înțeleagă despre ce este vorba. Experiența care o am în domeniu vreau să o împart cu cititorii mei, vreau să le creez un mediu de unde pot prelua informații de calitate ce le pot folosi ulterior.
Cam ăsta sunt eu, tu cine ești? Hai cu mine pe rețelele de socializare ca să fii la curent cu tot ce postez nou.
 

Click pe una din iconițele de mai jos pentru rețeaua de socializare unde vrei să mă urmărești.

 
Informațiile de contact le găsiți AICI . Happy reading !
 

Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani