Ceasul Apple va fi lansat in Europa mai devreme 31

Ceasul Apple va fi lansat in Europa mai devreme

apple watch in europa geek chronicles
Ceasul smart Apple a fost anuntat in urma cu cateva luni la conferinta de presa organizata de companie in America.
Acesta se promite a fi un dispozitiv inovativ care va schimba definitiv piata ceasurilor care sunt conectate la telefon pentru a primi notificari si executa alte functii secundare. (exemplu: numararea pasilor, masurarea ritmului cardiac). Ceasul Apple va fi impartiti in trei categorii, pentru diferite bugete: Apple Watch, Apple Watch Sport, Apple Watch Edition. Primele doua sunt modele care vor costa in jur de 18.00lei iar Apple Watch Edition poate ajunge si la 18.000lei fiind placat cu aur.

ceasurile apple geek chronicles
ceasurile Apple

Insa ce nu se stia la timpul respectiv era data exacta cand acesta va fi disponibil in Europa. Initial Apple facuse publica o data vaga de lasare, undeva in primul semestru al anului 2015 pentru America si se pare ca acum au updatat si site-ul pentru europa cu aceiasi data.
Acum nu stiu daca ar trebui sa va pregatiti portofelele prea curand si oricum nu in luna ianuarie. Cel mai probabil va fi lasat dupa CES 2015
Am sa va tin la curent cu tot ce am sa aflu in legatura cu acest subiect.
Vrei sa fii la curent cu ultimile stiri? LIKE Paginii de Facebook Geek Chronicles
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles