Acasă Stiri Galaxy S6 apare in imagini din nou #CES2015

Galaxy S6 apare in imagini din nou #CES2015

de către Dan Mutu

galaxy s6

Carcasa lui Galaxy S6 este similara cu a modelului Galaxy Alpha

In cateva ore o sa vedem care sunt modelele Galaxy S6 care ni le va prezenta Samsung. Momentan stim ca dispozitivul va avea display de 5.2”~5.5” 2k, camera de 16MP sau 20MP, 3GB de ram, un procesor Snapdragon 810 si unul Exynos si un sasiu din aluminiu.
Saptamanile trecute au aparut niste imagini cu carcasa viitorului Galaxy S6 dar nu pareau finisate in totalitate, erau ca prototipuri.
Acum cateva ore acelasi site a postat inca un set de imagini cu sasiul viitorului cap de serie. Acum ne putem face o idee mai buna despre telefon, carcasa este finisata mai bine si observam ce linii frumoase are. Semana destul de mult cu un Galaxy Alpha sau un Galaxy A5.
Eu sunt tare curios ce va prezenta Samsung la CES2015 in materie de telefoane. Sursele spun ca vor fi mai multe modele Galaxy S6, cu componente diferite si aspect diferit.
Dar pana nu vedem niste fotografii clare cu dispozitivul sau dispozitivele, trebuie sa fim putin sceptici in legatura cu zvonurile(stiti prea bine povestea).
Samsung trebuie sa aduca ceva nou in asa fel sa nu piarda iar cota de piata si aici nu este vorba numai de aspectul hardware-ului ci si al softului Touchwiz.
Pentru a sta la curent cu ultimile stiri de la CES 2015 like paginii de Facebook Geek Chronicles
Galaxy S6 apare in imagini din nou #CES2015 141Galaxy S6 apare in imagini din nou #CES2015 142Galaxy S6 apare in imagini din nou #CES2015 143
SURSA

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani