HTC vrea licentierea brandului

HTC vrea licentierea brandului in India

Compania HTC a avut un trecut o idee zbuciumat.

Initial erau asteptari mari de la companie datorita succesului rasunator al telefoanelor cu Windows Phone si Windows Mobile insa odata cu lansarea oficiala a sistemului de operare open source Android, popularitatea companiei a inceput sa fie intr-o spirala negativa.

Iar acum avem un nou zvon care ne sugereaza ca acestia sunt in discutii cu cateva companii din India pentru licentierea brandului. HTC a iesit in urma cu cativa ani de pe piata Indiana datorita succesului inferior al produselor pe piata, acum corporatia vrea o „relansare” a brandului in India prin intermediul companiilor Micromax, Lava si Karbonn. Viitoare dispozitive vor fi construite cap-coada de una din aceste companii indiene care deja au tehnologia necesara si know-how-ul pietei indiene, in speranta ca vor propulsa brand-ul in tara. HTC fiind un brand o idee mai de lux, acesta ar putea face apel la persoanele ce sunt familiale deja cu HTC si urmaresc un dispozitiv performant construit din materiale de calitate. Bine, asta ar fi ideea generala, acum va trebui sa vedem cum vor evolua lucrurile.

Tu ai avut pana acum un dispozitiv HTC? Lasa un comentariu mai jos

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani