HTC vrea licentierea brandului in India

HTC vrea licentierea brandului

HTC vrea licentierea brandului in India

Compania HTC a avut un trecut o idee zbuciumat.

Initial erau asteptari mari de la companie datorita succesului rasunator al telefoanelor cu Windows Phone si Windows Mobile insa odata cu lansarea oficiala a sistemului de operare open source Android, popularitatea companiei a inceput sa fie intr-o spirala negativa.

Iar acum avem un nou zvon care ne sugereaza ca acestia sunt in discutii cu cateva companii din India pentru licentierea brandului. HTC a iesit in urma cu cativa ani de pe piata Indiana datorita succesului inferior al produselor pe piata, acum corporatia vrea o „relansare” a brandului in India prin intermediul companiilor Micromax, Lava si Karbonn. Viitoare dispozitive vor fi construite cap-coada de una din aceste companii indiene care deja au tehnologia necesara si know-how-ul pietei indiene, in speranta ca vor propulsa brand-ul in tara. HTC fiind un brand o idee mai de lux, acesta ar putea face apel la persoanele ce sunt familiale deja cu HTC si urmaresc un dispozitiv performant construit din materiale de calitate. Bine, asta ar fi ideea generala, acum va trebui sa vedem cum vor evolua lucrurile.

Tu ai avut pana acum un dispozitiv HTC? Lasa un comentariu mai jos

sursa

Alte articole interesante

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me