HTC vrea licentierea brandului in India

HTC vrea licentierea brandului

HTC vrea licentierea brandului in India

Compania HTC a avut un trecut o idee zbuciumat.

Initial erau asteptari mari de la companie datorita succesului rasunator al telefoanelor cu Windows Phone si Windows Mobile insa odata cu lansarea oficiala a sistemului de operare open source Android, popularitatea companiei a inceput sa fie intr-o spirala negativa.

Iar acum avem un nou zvon care ne sugereaza ca acestia sunt in discutii cu cateva companii din India pentru licentierea brandului. HTC a iesit in urma cu cativa ani de pe piata Indiana datorita succesului inferior al produselor pe piata, acum corporatia vrea o „relansare” a brandului in India prin intermediul companiilor Micromax, Lava si Karbonn. Viitoare dispozitive vor fi construite cap-coada de una din aceste companii indiene care deja au tehnologia necesara si know-how-ul pietei indiene, in speranta ca vor propulsa brand-ul in tara. HTC fiind un brand o idee mai de lux, acesta ar putea face apel la persoanele ce sunt familiale deja cu HTC si urmaresc un dispozitiv performant construit din materiale de calitate. Bine, asta ar fi ideea generala, acum va trebui sa vedem cum vor evolua lucrurile.

Tu ai avut pana acum un dispozitiv HTC? Lasa un comentariu mai jos

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani