huawei p30

Huawei P30 are capacitati de zoom remarcabile

Huawei are in portofoliu cateva telefoane mobile destul de performante si calitative in constructie. Acest lucru a fost remarcat de marea majoritate a consumatorilor si in ultimii ani cerinta fata de modelele brandului a crescut semnificativ.

Compania are modele de buget cat si telefoane premium pentru cei mai pretentiosi. Telefoanele de top sunt seria Mate si seria P. Iar acum urmatorul telefon de top ce urmeaza a fi lansat este unul de top si se va intitula Huawei P30 si respectiv Huawei P30 Pro.

Modelele vor avea parte de noile procesoare Kirin, noi module de camera si cel mai probabil un redesign. In momentul de fata nu stim concret cat de major va fi update-ul dar putem insinua faptul ca compania ne pregateste un refresh in timp ce isi va mentine identitatea vizuala, in linii mari cel putin.

Ce este interesant la noile modele, e camera principala.

Practic Huawei tot ne amageste cu teasere in care sunt reflectate abilitatile de zoom ale modelului.

Huawei P30 are capacitati de zoom remarcabile 31
Huawei P30 are capacitati de zoom remarcabile 32

Se zvoneste ca telefoanele vor avea capacitate de zoom optic lossless pana la 5 X si un zoom hibrid cu ajutorul softului de pana la 10 X.

Acum doar speculam pentru ca nu avem idee exact ce ne pregateste compania. Modelul se va lansa undeva in luna Martie, mai precis pe 26 Martie si din toate informatiile aparute pe net ne putem astepta la display-uri AMOLED cu senzori de amprenta sub display, procesoarele Kirin 980, posibile modemuri 5G si camera principale cu zoom optic 5x si zoom hibrid de pana la 10x.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani