Image default
Editorial Stiri

iPhone X va influenta piata dispozitivelor smart

iPhone X va influenta piata dispozitivelor smart destul de semnificativ 🤔


Inca un articol despre Apple, stiu…stiu! Dar promit ca va fi ultimul pentru o perioada 😂.
Am ales sa scriu aceste randuri pentru ca consider eu importante punctele ce urmeaza sa le mentionez mai jos si o sa vedeti ca am dreptate.
Mai precis noul iPhone va influenta pozitiv piata dispozitivelor mobile.

Si acum sa explic la ce ma refer

Apple este compania ce deobicei dicteaza trendurile in industria smartphone-urilor. Lucru ce nu este neaparat rau, asta pentru ca la randul lor si ei preiau idei de la telefoanele cu Android pentru a imbunatati experienta de utilizare, deci e un un soi de win/win.
Insa iPhone 10 (X) va influenta in 3 moduri piata smartphone-urilor si in viitorul foarte apropiat producatorii mari de telefoane mobile o sa ia notite si vor aduce si ei la randul lor contributia la nisa.

Noul iPhone X va influenta piata dispozitivelor mobile in 3 moduri

1.Recunoasterea faciala va primi update-uri majore

Samsung a facut demersurile in aceasta directie odata cu Note 7. Numai ca implementarea lor nu este una perfecta, dat fiind faptul ca nu functioneaza in orice mediu si trebuie sa tii telefonul la un anumit unghi.
Insa din spusele celor de la Apple tehnologia lor de recunoastere faciala este mult mai superioara si functioneaza mai natural (cei drept sunt si mai multi senzori la mijloc).
Acest lucru aproape garantat o sa determine si alte companii din industrie sa aduca contributia lor la acest tip de securitate biometrica.
2.Incarcarea telefoanelor utilizand standardul Qi o sa creasca in popularitate

Cel mai mare progres in acest domeniu a facut-o Samsung, insa odata ce Apple a intrat in joc numarul dispozitivelor ce o sa suporte incarcare wireless in viitor o sa creasca destul de notabil.
Totodata si producatorii ce ofera dispozitive de incarcare wireless vor fi mai numerosi.
3.Gesturile ca mod de interactionare a viitorului

Gesturile ca mod de navigare sunt foarte intuitive si naturale atunci cand sunt implementate cum trebuie. Avand un set de functii ce le executi direct pe ecran, fara a interactiona cu alte butoane, aduce un plus in usurinta de a utiliza telefonul.
Chiar pe viitoarea versiune de Android posibil sa vedem o serie noua de gesturi implementare in OS si chiar producatori ca Sony, LG si Xiaomi o sa se axeze mai puternic pe gesturi in viitoarele versiuni de Android.
 

Tu ce parere ai? iPhone X va influenta intr-un fel piata?

Comentariu mai jos, ca si pana acum! 😀
 

Articole inrudite

Noul Macbook a fost lansat, acum este si pe auriu

Dan Mutu

Google Cast un nou mod de stream

Dan Mutu

A aparut Android 5.1 Lollipop

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate