Image default
Stiri

Google Pixel XL 2 apare intr-o imagine si arata spectaculos

Google Pixel XL 2 imagine

Google Pixel XL 2 apare intr-o imagine si arata spectaculos de bine comparativ cu generatia trecuta

Google a lansat anul trecut noua serie de telefoane proprii intitulata Google Pixel. Practic modelele au fost menite sa inlocuiasca gama Nexus ce deja era arhicunoscuta printre entuziastii utilizatori de Android.
Lansarea noii game de dispozitive a fost o idee criticata, asta pentru ca noile telefoane nu mai erau accesibile pentru o buna parte din fanii Nexus, asta datorita faptului ca modelele erau construite din materiale premiul cu componente de ultima generatie.
Lucru ce a facut ca pretul sa fie cam de doua ori mai mare ca a unui dispozitiv Nexus de baza.
Dar asta se intampla anul trecut, anul acest posibil ca compania sa ne surprinda cu un nou produs lansat in gama. Momentan nu se stie mare lucru despre viitoare dispozitive mobile Google insa deja si-au facut aparitia primele speculatii pe internet impreuna cu o imagine.

FOTO: Google Pixel XL 2

Aici avem noul Google Pixel XL 2 care va fi lansat anul acesta impreuna cu Google Pixel 2 si posibil un dispozitiv de buget plasat la un pret similar gamei Nexus (Nexus 5 si 5X).
In privinta dispozitivului de buget nu este nimic batut in cuie, deci momentan ne centram atentia catre Pixel XL 2.
Google Pixel XL 2 ar avea un ecran fara margini, un senzor foto principal imbunatatit fata de generatia trecuta, impreuna cu noul procesor Snapdragon 835 si posibil 6GB de RAM.
Pana acum specificatii intr-o oarecare masura standard.
Telefonul cica ar fi facut de LG si ar avea un ecran de 5,9” 2k (IPS cel mai sigur) si o noua functie ce imi ridica anumite semne de intrebare.
Mai precis Google cica are un As in maneca anul acesta, lansat o functie prin care strangi rama telefonul ca sa executi un anumit proces.
Lucrul acesta il vedem si la HTC U11 care tocmai a fost lansat.
Acest gest de a strage telefonul poate fi configurat sa deschisa de aplicatie vrei tu sau sa initieze anumite setari.
In materie de difuzoare, modelul cica ar avea 2 difuzoare frontale stereo si posibil sa vedem jack de 3,5mm.
In rest nu se stie nimic concret, ci mai mult sunt speculatii. Cum ar fi: ca ar avea rezistenta la apa si jack-ul de 3,5mm ar fi inaturat.
In cazul in care aflu ceva nou, am sa va anunt aici cu un update.
sursa

Articole inrudite

Cum arata un oras sustenabil din Dubai ce nu polueaza aproape deloc

Dan Mutu

Download Android N pentru telefoanele Nexus si nu numai

Dan Mutu

Carcasa lui Xperia Z4 este comparata cu cea a lui Xperia Z3

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate