Nokia Lumia cu Windows 10 31

Nokia Lumia cu Windows 10

Nokia Lumia cu Windows 10 este posibil sa apara la inceputul anului

Windows 10 este viitorul sistem de operare Microsoft ce promite unificarea platformei PC cu cele mobile.
Scopul acestei unificari este reducerea fragmentarii ecosistemului de aplicatii ce exista intre PC si tableta/telefon.
WindowsPhoneItaly a postat doua imagini cu un Nokia Lumia cu Windows 10 instalat, nu stim sigur daca este Windows 10 dar asa spune sursa. Dar sunt cateva modificari sesizabile care fac acest leak credibil.
In Windows 8.1 Microsoft a integrat posibilitatea schimbarii imagini de fundal a ferestrelor de pe ecranul principal. Windows 10  promite posibilitati de personalizare si mai extinse. Dupa cum se observa in fotografiile cu Windows 10 pe acel model de Lumia, acum poti seta o imagine de fundal pe tot ecranul cu aplicatii (ceva care este pe sistemul de operare android de ceva ani ). Ce mai poti schimba(aparent) este si imaginea de fundal din sertarul cu aplicatii in Windows 10.
Microsoft nu a publicat informatii referitoare la aceste detalii legate de Windows 10 mobile si cand va fi lansat Windows 10 pentru Lumia(gama suportata). Insa mai sunt cateva saptamani pana cand corporatia va lansa oficial sistemul de operare.
Fii la curent cu ce apare nou la targul de tehnologie din Nevada like paginii Geek Chronicles
lumia windows 10Nokia Lumia cu Windows 10 32

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles