Image default
Stiri Stiri telefoane

Galaxy Note 5 si Galaxy S6 edge Plus vor fi dezvaluite la Unpacked 2015

note 5

Galaxy Note 5 si Galaxy S6 edge Plus vor fi dezvaluite inc adrul conferintei de presa Unpacked 2015

Galaxy Note 5 si Galaxy S6 edge Plus deja au fost zvonite si chiar au aparut detalii legate de dispozitive.
Note 5 este un upgrade intr-o oare care masura semnificativ fata de modelul de anul trecut insa Galaxy S6 edge Plus e mai mult unul incremental.
Ceea ce nu stiam concret era data cand aceste doua dispozitive vor fi lansate oficial de catre Samsung, insa prosibil sa avem un indiciu.
Samsung tocmai a publicat un banner in care sa vad trei siluete de gadgeturi: unul este Note 5, al doilea este S6 Edge Plus insa mai este unul care pare a fi o tableta?

FOTO: Unpacked 2015 banner

De asta nu stiam nimic si nici celelalte publicatii online din lumea tech nu au idee despre ce este vorba.
In momentul scrierii acestui articol nu sunt alte detalii privitoare la dispozitivul de mari dimensiuni asa ca am sa ma abtin de la presupuneri si comentarii ca sa nu va induc in eroare.
Cat despre Note 5 si S6 Edge Plus sunt confirmate neoficial de acum ce trebuie sa facem este sa asteptam conferinta de presa din 13 August 2015 ca sa vedem daca leak-urile de pana acum au fost adevarate sau nu.
sursa
 

Articole inrudite

Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

close-link