Image default
Stiri Stiri internet

Demolarea unei cladiri filmata cu o drona

hotel demolition drone

Demolarea unei cladiri filmata cu o drona iar rezultatul final este destul de interesant.

Personal imi plac materialele pirotehnice inca de cand eram mic.
Tin munte cum se apropiau sarbatorile de iarna abia asteptam sa imi cumpar prima cu cutie cu petarde, nici sa nu mai vorbim de artificii. Cred ca 80% din banii care ii faceam la colindat ajungeau sa fie cheluiti pe asa ceva.
Acum ca am mai crescut putin nu mai sunt asa de incantat de petarde sau artificii insa ma fascineaza complexitatea detonarilor controlate. (jucariile barbatului cresc odata cu el 😀 )
Insa detonarile in sine sunt putin plictisitoare, in ideea ca sunt filmate dintr-un punct fix, cladirea cade jos si nu mai vezi nimic de la praf.
Ar fi destul de interesant daca ar fi schimbata perspectiva, nu?
Cineva s-a gandit la asta si a filmat cu o drona detonarea unei cladiri iar rezultatul este destul de interesant. (nu stiam ca norul de praf este asa de imens)
Hotelul Park Avenue din Detroid a fost daramat datorita vechimii cladirii iar TheGadgetGuy11 a fost prezent cu o drona sa filmeze toata actiunea.
Rezultatul final este un filmulet extrem de interesant.
Puteti sa-l vizionati mai jos. 😀

Articole inrudite

Windows 10 disponibil pentru descarcat

Dan Mutu

LG G4 va avea un display de 5.6”

Dan Mutu

Choose your view: Clipuri pe Youtube din mai multe unghiuri

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate