INTERNETUL este atacat de RECHINI, la propriu 31

INTERNETUL este atacat de RECHINI, la propriu

 

shark cable

INTERNETUL este atacat de RECHINII din Oceanul Pacific

Internetul, una din inventiile inedite care ne incanta in viata de zi cu zi cu informatii ajutatoare, comunicare si filme XXX care au fost regizate de un individ pe LSD.
A ajuns sa fie un element destul de important din vietile noastre, atat de important incat este ceva indispensabil din motive practice, insa functionarea lui este amenintata la nivel global.
Si nu vorbim de cenzura sau alte masuri de genul ci de lucruri cu adevarat…taioase? (bad joke).
Internetul este atacat de rechinii din Oceanul Pacific care musca cablurile crezand ca sunt prada.
Se crede ca rechinii simt campurile electromagnetice din jurul lor, in acest fel isi detecteaza prada si navigheaza prin ocean. Informatia cand circula prin cablurile Google creaza un camp magnetic care este interpretat de rechini ca fast food.
Ca sa previna ruperea cablurilor gigantul s-a aliat cu o serie de companii si o sa infasoare cablurile din Pacific cu un material similar kevlarului.
Google are in proiect intiderea unui nou cablu intre America si Japonia care va avea o lungime de 8046 km si are ca scop imbunatatirea vitezei internetului in Asis si anumite regiuni din America ca L.A si e bine ca au depistat inconvenientul acum. O sa fie mult mai usor sa previna viitoarele probleme legate de intreruperea internetului care trece prin cablurile gigantice.
Deci suntem in siguranta…pentru moment. 😀

Ti-a placut ce ai citit? Te simti mai informat si desptept? Da un SHARE acestui articol pe social media si iti voi fi vesnic recunoscator. (serios! vesnic.)

https://youtu.be/LISmPVhyrng

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani