Cum recuperez pozele sterse de pe telefonul meu cu Android?
Poze, imagini, instantanee, oricum le-am numi acestea sunt un mijloc eficient de a mentine amintirile vii din viata noastra.
Amintiri care au o valoare sentimentala de cele mai multe ori si ne ajuta sa ne aducem aminte de calatoriile avute sau circumstantele in care ne-am aflat in trecut.
Odaca cu progresul tehnologic, acestea (pozele) au inceput sa fie din ce in ce mai simplu de captat ca in cele din urma sa le avem disponibile chiar pe un dispozitiv ce il purtam cu noi pretutindeni: telefonul mobil.
Ai stocate multe fotografii si clipuri pe el, insa ce ar fi daca dupa o resetare de urgenta ai pierdut tot, atunci ce e de facut?
Teoretic daca ai pierde toate amintirile tale ai considera ca nu mai poti face mare lucru si ca au disparut pentru totdeauna, insa eu in acest articol am sa te contrazic si automat iti prezint si solutia.
Solutie care ar trebui sa functioneze pe toate dispozitivele cu Android si mai mult decat atat nu necesita root sau alte trucuri software avansate.
Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia DigDeep Image Recovery.
Deci cum recuperez pozele sterse de pe telefon?
Dupa ce ai descarcat aplicatia de mai sus intri in ea, apoi dai sa scanezi mediile de stocare si boom! ?
In cateva secunde o sa-ti apara fotografiile sterse de pe telefon.
Ca o nota! Atunci cand ai sters din greseala o fotografie sau mai multe, este recomandat sa nu mai instalezi alte aplicatii sau sa faci alte operatiuni ce ar scrie date in memoria telefonului
Daca asta nu functioneaza, cum recuperez pozele sterse din telefon?
Mai exista o aplicatie a aceluiasi developer care practic e indentica cu cea de mai sus (asa mi se pare mie). Insa daca nu functioneaza prima, am inteles ca unele persoane au avut succes cu acesta, o poti descarca de aici.
Cum functioneaza aplicatia?
Practic atunci cand stergi un fisier, sistemul marcheaza bitii respectivi ca „spatiu disponibil pentru scriere” insa informatia nu se pierde practic (stiu, e un paradox). Astfel aplicatiile de acest gen te ajuta sa recitesti informatia marcata ca a fi stearsa.
Daca scrii date in memoria interna, de unde ai sters respectivul fisier, atunci cand doresti sa-l recuperezi posibil sa fie corupt sau sa prezinte artefacte.
Sper ca am reusit sa te ajut in acest context si ti-ai recuperat cu succes amintirile! 😀
Dar ca sa nu mai existe pe viitor situatii de genul acesta, recomandarea mea este sa folosesti o solutie de stocare in cloud ca Google Photos.