aplicatii android

Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon

Aplicatii Android

Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon


Cred ca in Magazinul Play sunt milioane de Aplicatii Android ce ai posibilitatea sa le instalezi oricand pe telefonul mobil sau tableta.
Dar dupa cum prea bine stii nu toate aplicatiile regasite acolo sunt interesante si merita memoria ta interna. Adica ce vreau sa spun este ca, foarte multe din ele se repeta, nu sunt bine optimizate, au o experienta de utilizare proasta sau pur si simplu promit ceva si ofera altceva.
Acest lucru este si greu de prevenit de catre Google si sistemul de calificative nu mereu este precis.
Astfel am decis sa fac o lista scurta de aplicatii Android ce ti le recomand si spun eu ca pe o parte din voi o sa va ajute.

Va rog sa-mi spuneti in sectiunea de comentarii de mai jos care din aplicatii o stiti si care din ele le-ati instalat.

Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon 37

Dark Sky

Descarca de aici
Dark Sky este una din cele mai light, precise si detaliate aplicatii Android cat si iOS pentru prognoza meteo.
Poti vedea vremea pentru ziua curenta sau pentru zilele ce urmeaza. Are si o harta din satelit ce iti afiseaza directia norilor si unde este sansa de precipitatii si in plus poti seta si alerte.
Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon 38

Tastatura Gboard

⏩ Descarca de aici
Sunt multe aplicatii pentru tastatura, insa cu ultimul update Google Keyboard a primit un redisign si un mic rebrand. Odata cu asta aplicatia a primit si un engine mai imbunatatit, lucru ce ii permite sa fie mai cursiva, sa consume mai putine resurse si sa ofere predintii super bune pentru limba Romana.
Din nefericire nu exista un layout pentru romana.
Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon 39

Snapseed

Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon 40

⏩  Descarca de aici
Snapseed este cea mai buna si utila aplicatie de editat fotografii. Am incercat mai multe aplicatii de acest gen dealungul timpului majoritatea aveau minusuri cam mari ce m-a facut sa le dezinstalez dupa o perioada, nu si Snapseed.
Aplicatia are o sumedenie de functii de editate si filtrare a fotografiilor ce aduce un plus de stil instantaneelor facute cu telefonul mobil.

Google Photos

Descarca de aici
Daca nu folosesti Google Photos zic ca ar fi cazul. Aplicatia iti ofera posibilitatea sa faci backup la filmulete si imagini oferind spatiu nelimitat in cloud. Exact! Spatiu nelimitat! Insa imaginile si filmuletele sunt comprimate cu algorimii speciali Google, dar sincer nici nu observi diferenta.
Este una din cele mai bune si simple de utilizat aplicatii de backup pentru imagini si filmulete.
Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon 41

Nougat Quick Settings

⏩  Descarca de aici
Odata cu Android 7.0 Nuga sistemul de operare a primit un mic redesign al iconitelor si functionalitatii meniului de Setari Rapide. Aici sunt diverse functii ale telefonului ce pot fi oprite sau pornite rapid, insa fiind oarecum multe, in unele circumstante nu ai nevoie de majoritatea sau doresti sa adaugi unele in plus. Din nefericire nu ai posibilitatea sa le editezi foarte mult pe unele dispozitive, astfel Nugat Quick Settings intra in ajutor. Iti permite sa aranjezi Setarile Rapide cum doresti si sa adaugi unele noi.
Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon 42

Evie Launcher

Aplicatii Android ce recomand sa le instalezi pe telefon 43

⏩  Descarca de aici
In Android ai posibilitatea sa instalezi orice sertar de aplicatii doresti. Dar nu toate aplicatiile de acest gen sunt bine optimizate si te trezesti cu o performanta inferioara sau o durata de viata a bateriei scazute.
Nu acelasi lucru se poate spune despre Evie Launcher. Evie este un sertar de aplicatii minimalist cu un control granular desavarsit.
Plus este unul din cele mai performante Lauchere ce le-am testat pana acum.

Navbar Apps

⏩  Descarca de aici
Daca ai butoane soft la telefon si te-ai plictisit de ele te inteleg perfect. Am fost si eu in aceiasi situatie pana ce am descoperit aplicatia Navbar Apps. Aceasta iti permite sa aduci un strat de culoare barei de navigare.
Functioneaza foarte bine chiar si pe tablete.
 
Asta ar fi lista mea de aplicatii ce consider ca ar trebui sa le incercati. Daca ai sugestii sau comentarii profita de sectiunea de mai jos.

Ai cont de Instagram? Follow me ➡ geek.chronicles

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles