bluetooth audio

Adaptor Bluetooth audio ce costa doar 20 lei si face orice boxe wireless

Adaptor Bluetooth audio

Vrei un adaptor Bluetooth Audio ieftin ce functioneaza cu jack de 3,5mm?

Muzica, filme, jocuri sau orice alt timp de continut media ce il vizionam pe un ecran necesita sonor pentru a fi mai interesant, mai captivant.
In marea majoritate din cazuri boxele interne de la display sunt perfect ok (atunci unde este aplicabil) insa daca vrei un plus de putere esti nevoit sa apelezi la o sursa externa de generare de sunet, cum ar fi un sistem.
Totul fain si frumos pana aici, dar in anumite situatii sistemul are cablul de conectare prea scurt sau pur si simplu doresti tu o alta metoda prin care sa dai semnal audio catre el.

Care este solutia?

Practic solutia este foarte simpla! Cumperi un adaptor bluetooth audio.
In momentul de fata aceste adaptoare nu sunt extrem de populare pe la noi, insa poti achizitiona din China unul fara sa dai o avere pe el.
In Romania adaptoarele de acest fel ajung chiar si la 100 lei, dar din punctul meu de vedere nu are logica sa dai atatia bani pe unul, mai ales atunci cand ai un sistem audio ieftin.
Asa ca am sa-ti recomand un adaptor Bluetooth audio ieftin ce costa mai putin de 20 lei.
Adaptor Bluetooth audio ce costa doar 20 lei si face orice boxe wireless 31
Cam asa arata adaptorul si zic eu ca e cel mai bun din punct de vedere raport calitate/pret.
Adaptorul Bluetooth utilizeaza tehnologia Bluetooth 3.0 ce iti ofera calitate surprinzator de buna la semnalul audio si o raza de transmisie de pana la 10 metri spatiu deschis. In casa, daca ai adaptorul montat la o distanta de minim 30 cm de al sol, te poti astepta la 3-5 metri de semnal prin pereti. Depinde in acest context si de puterea telefonului de a transmite.
Adaptorul vine in pachet si cu un jack de 3,5mm tata-tata care te ajuta sa-l conectezi la un port auxiliar al masinii, in cazul in care nu ai Bluetooth la ea.
In interior acesta are un acumulator, dar puterea de inmagazinare este relativ mica (cam 5 ore de muzica volum mediu) asa ca este recomandat sa-l tii conectat la un cablu micro USB. Atunci cand este conectat cu un cablu MicroUSB la o sursa de energie (un incarcator), o sa faca un sunet, ca un bazait, insa dupa ce pui muzica pe el nu mai face respectivul sunet.
Daca il conectezi la masina, are si un microfon pentru convorbiri handsfree, dar nu te astepta la o calitate super.

Cumpara un adaptor Bluetooth audio de aici

Aceasta este o alternativa pentru sunet wireless ieftina si fiabila, pe site-ul din link-ul de mai sus gasesti adaptoare la diferite preturi, in functie de nevoile tale.
Oricum daca ai intrebari sau nelamuriri, lasa un comentariu mai jos.
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani