Ceasul smart de la Oppo va avea Android Wear conform unui leak

ceas smart oppo

Ceasul smart de la Oppo va avea Android Wear conform unui leak

Zilele trecute a apărut din senin o imagine pe rețeaua de socializare Weibo unde vedeam pentru prima dată cum va arăta noul ceas smart Oppo.

Din imagine reiese că ceasul va fi cu sistemul de operare Android Wear și un design destul de asemănător cu Apple Watch.

Ceasul smart de la Oppo va avea Android Wear conform unui leak 145
Ceasul smart Oppo

Cel mai probabil modelul va avea o versiune modificată de Android Wear cum vedem pe Xiaomi Mi Watch și cu funcții pentru sport, rezistență la intemperii, senzor de puls.

Ceasul pare a fi o idee mai gros, ceea ce mă face să cred că bateria poate fi de dimensiuni mai mari în comparație cu ce au competitorii.

Lansarea oficială a modelului ar fi trebuit să se materializeze pe 6 Martie, însă datorită Coronavirus posibil ca lansarea să se amâne.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani