Ceasul smart Asus ZenWatch 2 a fost anuntat 31

Ceasul smart Asus ZenWatch 2 a fost anuntat

asus zenwatch 2

Ceasul smart Asus ZenWatch 2 a fost anuntat la Computex 2015

Asus au lansat in urma cu aproximativ un an de zile ceasul smart Asus ZenWatch. Ceasul smart a avut un succes relativ decent asta datorita calitatii materialelor din care era construit si pretul cu care se comercializa.
Am spus „succes relativ decent” asta datorita stadiului pietii ceasurilor smart, aceasta este in crestere insa destul de mic este progresul, dar tot progres se numeste.
Si cum a trecut deja un an era cazul sa fie anuntat succesorul modelului.
Ceasul smart Asus ZenWatch 2 a fost anuntat de companie la Computex 2015 si vine in doua dimensiuni:  37mm cu o curea de 18mm si 41mm acesta avand o curea de 22mm.
Asus ZenWatch 2 are un display AMOLED protejat de Gorilla Glass 3 si un certificat de anduranta IP67.

asus zenwatch 2
Foto: engadget

Gagdetul a scazut in dimensiuni (asa mi se pare mie cel putin) si acum are un buton fizic care ar aduce o serie de functii noi care nu le stim in momentul de fata.
Ceasul va fi disponibil in 3 culori: auriu rose, argintiu, gri. Curelele pot fi inlocuite cu modelele vandute de Asus sau ale companiilor partenere. Curelele vor fi modele din solicon, piele, metal si chiar unele cu cristale Swarovski.
Pretul si disponibilitatea lui Asus ZenWatch 2 va fi anuntata curand.
https://youtu.be/ztiNeCKskWM

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles