Asus a prezentat noua serie ZenPad 31

Asus a prezentat noua serie ZenPad

asus zenpad

Asus a prezentat noua serie ZenPad la Computex 2015

Tabletele s-au stabilizat in ceea ce priveste vanzarile. Nu sunt ele cele mai necesare dispozitive insa uneori sunt extrem de practice. Ba chiar pot fi convertite intr-un laptop daca atasezi o tastatura cu Bluetooth(sunt huse cu tastatura incorporata) si daca este sa iei in considerare mobilitatea lor nu suna rau deloc sa ai un laptop care are sub 1 kg.
Insa fiind niste dispozitive care nu se vand in acelasi volum ca telefoanele smart producatorii au inceput sa limiteze productia de modele noi .
Atunci cand este lansat un model nou de tableta producatorii vor sa aduca ce au mai bun de oferit pentru pretul produsului.
In cadrul conferintei Computex Asus a prezentat noua serie de tablete ZenPad.
ZenPad 7, ZenPad 8 si ZenPad S 8 sunt modelele in cauza si sunt tablete pentru diferite categorii de bugete.
Modelele pentru bugete medii cred eu ca vor fi ZenPad 7 si 8 iar ZenPad S 8 este modelul performant si cu un pret putin mai piperat(cred ca va costa undeva in jur de 400$)
Asus nu a divulgat alte detalii cu privire la ZenPad 7 si ZenPad 8 insa pentru modelul ZenPad S 8 se stie ca va avea un display de 8” 2k, un procesor pe 64BITI Intel  Z3580 impreuna cu 4GB de RAM, memoria interna este de 16GB,32GB sau 64GB cu suport MicroSD, camera frontala este de 5MP in timp ce principala de 8MP, GPS si USB Tip C. Toate acestea la o greutate de 300g, o grosime de 6.6mm si o baterie de 15.2Wh (4100mAh). ZenPad S8 va avea doar model WIFI la lansare.
 
UPDATE: Asus ZenPad 8 va avea un Intel Atom x3-C3230RK
4x Silvermon cu MALI 450 ca GPU, 1GB sau 2 GB de RAM, 8GB sau 16GB memorie interna cu posibilitatea de a adauga MicroSD, display de 8” 1280×800, camera frontala de 2MP si principala de 5MP, versiune LTE si WIFI, Android 5.0 Lollipop si Micro USB.
 

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani