Ceasul smart Samsung cu rama rotativa este detaliat 31

Ceasul smart Samsung cu rama rotativa este detaliat

gear a

Ceasul smart Samsung cu rama rotativa Gear A este detaliat

Samsung nu este un producator nou de ceasuri smart. Compania a fost printre primele ce au lansat un ceas smart cu Android Wear cand a fost facut sistemul de operare oficial de catre Google dar asta nu este tot.
Producatorul de gadgeturi produce si ceasuri inteligente cu propriul sistem de operare numit Tizen (seria Gear) faptul ca fac ceasuri cu Android Wear si cu Tizen este un lucru bun din punctul meu de vedere. In ideea ca accelereaza inovatia acestor gagdeturi, le perfectioneaza functiile in asa fel ca pe viitor sa fie cu adevarat utile.
Si ca tot veni vorba de inovatie Samsung vrea sa implementeze un nou mod de interactionare cu ceasul lor smart, un nou buton.
Samsung lucreaza la un ceas smart cu Tizen ce va avea un ecran circular iar rama ecranului circular va functiona pe post de buton rotativ, un concept tare interesant.

Ceasul smart Samsung cu rama rotativa este detaliat 32
Foto: sammobile

Atunci cand rotesti butonul poti naviga in meniuri sau sa dai zoom in unele aplicatii (similar coroanei Apple Watch) insa nu se stiu si celelealta intrebuintari ale acesteia.
Ceasul smart Samsung cu rama rotativa este detaliat 33
Foto: sammobile

Detaliile au aparut pe internet odata cu lansarea noului SDK pentru ceasul smart cu ecran circular Gear (probabil sa se numeasca Gear A).
Ceasul inteligent va avea un ecran circular de 1,18” circular cu o rezolutie de 360×360 px, senzor de ritm cardiac, accelerometru, giroscop, senzor de presiune, senzor magnetic impresuna cu GPS si o conexiune 2G.
Nu se stiu alte detalii referitoare la produs.
Ceasul smart Samsung cu rama rotativa este detaliat 34
Foto: sammobile

Ceasul smart Samsung cu rama rotativa este detaliat 35
Foto: sammobile

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani