aplicatii ios

Aplicatii utile pentru iPhone ce merita a fi incercate

Aplicatii utile pentru iPhone ce merita a fi incercate pe telefonul tau

Aplicatii utile pentru iPhone ce merita a fi incercate 31

Android e mega popular ca sistem de operare mobil, nu cred ca asta mai e un secret si am repetat aspectul acesta de peste 10 ori, garantat! ?
Insa urmatorul cel mai popular sistem de pe mobil e iOS, avand o acoperire destul de extensiva la nivel global.
Mai mult decat atat, iOS este unul din cele mai stabile si bine optimizate sisteme de operare mobile.
Insa chiar daca e cel mai optimizat OS pentru telefonul tau mobil asta nu inseamna ca are toate optiunile de care posibil sa ai nevoie implementate direct in el.
De asta avem un ecosistem complex si variat de aplicatii, nu? ?
In acest articol am sa va enumar cateva aplicatii utile pentru iPhone ce consider eu ca merita sa le incercati fiind nu numai interesante dar si practice in anumite situatii (poate chiar sa te lauzi prietenilor cu ele ? )
Aplicatiile sunt gratuite si link-urile o sa le gasiti in dreptul fiecareia.

Highball – Share and Collect Cocktail Recipes

Aplicatii utile pentru iPhone ce merita a fi incercate 32

➡️ Descarca de aici
Sunt convins ca majoritatea din voi consumati bauturi alcoolice. Deci aproape automat va plac bauturile care nu numai va imbata dar au si gust bun (nu cred ca trasul spirtului prin paine e o alternativa ? ). Practic cu aceasta aplicatie poti vedea retele populare de bauturi alcoolice pe care le poti prepara acasa pentru prietenii tai. Este ideala la petreceri!
 

Telegram

➡️ Descarca de aici
Atunci cand ai discutii importante pe telefon sau discutii unde circulati detalii sensibile referitoare la viata persoanala sau de afaceri, nu este tocmai recomandat sa le impartasiti pe Facebook Messenger sau prin SMS.
De asta aplicatiile ca Telegram iti au rostul. Practic Telegram iti permite sa ai conversatii criptate cu contactele tale cu ajutorul internetului. Aplicatia are majoritatea functiilor ce le intalnim intr-o aplicatie de chat moderna, numai ca toate conversatiile sunt criptate.

Gboard

Aplicatii utile pentru iPhone ce merita a fi incercate 33

➡️ Descarca de aici
Una din cele faine aplicatii de tastatura atat pe iOS cat si pe Android este Gboard. Din toate aplicatiile pe care le-am incercat pe ambele sisteme de operare nu se compara cu Gboard. Predictia pe Limba Romana e foarte buna, ai suport pentru swype, acces rapid la simboluri si emojis plus ca dispui de gif-uri direct in tastatura.
 

Feedly

Aplicatii utile pentru iPhone ce merita a fi incercate 34

➡️ Descarca de aici
Ne place sa fim la curent cu ceea ce se intampla in lumea asta, indiferent de nisa. Si dupa cum stim, TV-ul nu mai este mediul de unde putem prelua informatii calitative ce ne intereseaza, de asta exista zeci de agregatoare de stiri unde tu alegi ce vrei sa citesti.
Cam asta face si Feedly, numai ca in cazul Feedly sunt si bloguri nu numai cotidiane mari.

Lightroom

Aplicatii utile pentru iPhone ce merita a fi incercate 35

➡️ Descarca de aici
In lista de aplicatii utile pentru iPhone trebuie sa fie incadrata si Adobe Lightroom. E un editor foto foarte potent dezvoltat de compania Adobe pentru utilizatorii de telefoane si tablete Apple.
Am avut placerea sa editez cateva fotografii pe un iPad Mini si pot spune ca e o experienta foarte fluida care te duce cu gandul la aplicatia de computer.

Mooveit

Aplicatii utile pentru iPhone ce merita a fi incercate 36

➡️ Descarca de aici
Daca iti place sa calatoresti mult sau ajungi des in orase sau cartiere cu care nu este familial, Mooveit te ajuta sa te deplasezi cu ajutorul transportului in comun. Aplicatia iti arata ruta mijloacelor de transport in comun usor si rapid.
Aplicatia este utila si pentru studentii care au ajuns la facultate intr-un oras nou.

Lastpass

➡️ Descarca de aici
Cand e vorba de administrarea parolelor e mai complicat. Fiecare serviciu ce il utilizezi trebuie sa dispuna de propria parola, asta pentru a asigura integritatea contului in cazul in care o adresa de email sau cont secundar iti este compromis. Insa cine naiba le poate tine minte pe toate? Lastpass iti intra in ajutor, stocand in siguranta toate parolele tale oferind si functia de autocompletare in aplicatii si pagini web.

Tu ce aplicatii utile pentru iPhone cunosti?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles