aplicatii android

Aplicatii pentru Android utile ce recomand sa le instalezi

Aplicatii pentru Android utile

Aplicatii pentru Android utile ce recomand sa le instalezi pe dispozitivul tau mobil

Android e unul din cele mai complexe sisteme de operare ce avem privilegiul sa il purtam cu noi pretutindeni. Astfel a ajuns nu numai a fi in topul preferintelor noastre ca sistem de operare pentru telefoane si tablete, insa mai nou se regaseste si in alte dispozitive din casa noastra.
Dispozitive ce foarte posibil ca acum sa le utilizezi!
Insa dupa cum era cumva de astaptat, sistemul de operare nu are toate functiile disponibile pe care tu ai vrea sa le utilizezi. Functii mai avansate ce poate doar un utilizator experimentat le-ar dori sau functii care sunt pur si simplu conveniente, practice daca doriti sa le spunem asa.
De aceea inevitabil ajungem sa apelam la aplicatii din Magazinul Play, ce in mod cert ne vor satisface nevoile noastre specifice.
Dar ce aplicatii pentru Android utile exista?
Pai lista in sine poate ajunge a fi destul de extensiva, insa in articolul acesta am sa enumar 6 aplicatii pentru Android utile ce recomand sa le incerci.
Aplicatiile sunt atat pentru utilizatorii avansati ai sistemului de operare, cat si pentru cei care doresc doar anumite functii simple ce poate nu se regasesc sau nu sunt implementate cum trebuie in OS.
 
Toate aplicatiile din lista sunt gratuite insa posibil sa aiba si versiuni premium.
Ce aplicatii pentru Android recomand?

1.Wifi Analyzer


Wifi Analyzer este o aplicatie ce exista de ceva timp in Play Store. Practic cu ajutorul ei vezi ce retele WIFI sunt in apropiata ta vecinatate astfel iti este mult mai usor sa-ti configurezi routerul in asa fel incat sa nu apara interferente.
➡️ Descarca de aici
 

2.AccuWeather


Una din cele mai utilizate aplicatii de mine personal este AccuWeather. E o aplicatie de vreme cu functii complete ce o folosesc de pe la primele versiuni ale ei. Poti vedea vremea extrem de detaliat, avand pana si o harta meteo live disponibila.
E fain la ea ca in bara de notificari o sa poti vedea vremea din orice ecran ai fi, fara sa navighezi la homescreen.
➡️ Descarca de aici

3.IFTTT


Automatizarile sunt viitorul! Intr-un fel sau altul! Si de ce nu ne-am folosi de computerele ce le purtam cu noi pretutindeni sa ne simplificam viata…la propriu.
Practic IFTTT ne ajutam sa facem exact asta cu ajutorul unor conditii ce le putem programa direct din telefon. O actiune poate declansa alta actiune dintr-o lista de servicii, tool-uri sau setari de pe telefon.
➡️ Descarca de aici

4.Simple System Monitor

Aplicatii pentru Android utile ce recomand sa le instalezi 31
Telefonul se incalzeste fara motiv? Crezi ca unele aplicatii consuma prea multe resurse? Cu ajutorul Simple System Monitor vezi exact ce mananca resurse in exces, care este temperatura dispozitivului tau, cum este utilizat procesorul si alte detalii tehnice de acest gen. Interfata grafica este usor de navigat si aplicatia are capacitatea sa functioneze si in fundal.
➡️ Descarca de aici

5.CamScanner


Cu ajutorul aplicatiei CamScanner poti scana hartii utilizand camera principala a telefonului mobil. Fotografiile apoi sunt procesate de algoritmii aplicatiei rezultand o copie scanata cu o fidelitate mare.
Copiile pot fi salvate usor ca PDF sau impartasite pe email super rapid.
➡️ Descarca de aici

6.Evie Launcher

Aplicatii pentru Android utile ce recomand sa le instalezi 32
Evie este unul dintre cele mai usoare si performante lansatoare de aplicatii ce le-am utilizat in ultima perioada. Avantajul lui este ca nu consuma multe resurse si vine cu un numar de optiuni decente pentru personalizare.
L-am instalat cu succes pana si pe telefoane mai vechi si ne-a revitalizat.
➡️ Descarca de aici
 

Cunosti alte aplicatii pentru Android utile? Lasa un comentariu mai jos

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani