Image default
Stiri Stiri software

Mozilla Firefox update major! E de doua ori mai rapid decat Chrome

mozilla firefox update

Mozilla Firefox update major! Are un engine nou ce ii confera o performanta sporita

Momentan cel mai popular browser de mobil si PC este Google Chrome. Daca e sa luam in considerare ca compania mama are si cel mai popular motor de cautare din lume sa spunem ca face sens.
Insa asta nu inseamna ca ceilalti competitori ofera o experienta inferioara sau pur si simplu nu sunt optimizate cum trebuie. Adica pana si Microsoft Edge a ajuns sa fie destul de performant si o optiune viabila pentru o buna parte din utilizatorii Windows.
In cazul nostru e vorba de mai mult marketing si automat integrarea foarte fluida cu produsele si serviciile Google. Deci preferi o experienta fluida in detrimentul functiilor interesante (cel putin in linii mari).
Dar in articolul in cauza o sa ne orientam atentia catre un browser ce este in competitie directa cu Chrome de ani buni, mai precis e vorba de Mozilla Firefox.
Mozila Firefox este un browser unic intr-o oarecare masura. Asta pentru ca utilizeaza propriul nucleu ce confera functionalitatea acestuia (spre deosebire de Opera sau Vivaldi).

De asta ar trebui sa fii cumva entuziasmat de ultimul update al acestui browser.

Echipa Mozilla a lucrat din greu la noul core pentru Firefox numit Quantum.
Quantum nu numai ca aduce un refresh browserului din punct de vedere fizic, insa vine si cu imbunatatiri majore in ceea ce priveste renderul paginilor si utilizarea inteligenta a procesorului si placii video.

In ce se traduce asta?
Pai la o imbunatatire a performantei cu pana la 2 X in comparatie cu Google Chrome si un management mai inteligent al memoriei RAM, rezultand la un consum cu 30% mai mic al resurselor.
Momentan noua versiune a browserului este in teste si evident ca nu este perfecta din toate punctele de vedere.
Insa daca doresti sa incerci Firefox Quantum poti descarca un BETA, cea stabila va fi lansata undeva pe la mijlocul lui Noiembrie 2017.
➡️ Descarca Mozilla Firefox update la Quantum de aici.

Articole inrudite

Alt set de fotografii cu Xperia Z4 sunt publicate online

Dan Mutu

Un tip sparge iPhone-uri si Mac-uri intr-un Apple Store

Dan Mutu

Nokia 9 specificatii aparute in aplicatia de benchmark Antutu

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate