Aplicatii pentru fotografii ce iau locul galeriei din telefon 31

Aplicatii pentru fotografii ce iau locul galeriei din telefon

Aplicatii pentru fotografii

Aplicatii pentru fotografii ce iau locul galeriei din telefon. Aplicatiile sunt pentru Android insa unele din ele sunt disponibile si pe iOS

Telefoanele noastre mobile smart in momentul de fata nu le mai folosim doar pentru conversatii de voce cu familia si prietenii sau chiar daca functia aceasta este inca populara pentru o buna parte din posesorii de smartphone, numarul efectiv de apeluri efectuate scade de la un an la an.

De ce?

Pai tehnologia acum ne permite sa interactionam mult mai rapid si eficient prin alte mijloace, care pana la aparitia smartphone-ului erau rupte din filmele SF.
Acum daca doresti sa iei legatura cu un amic intrii in aplicatia Facebook Messenger si-i dai un mesaj. In mesaj poti trimite fotografii, documente pana si clipuri video.
Aplicatiile au facilitat o cumunicare mai eficienta intre noi si mai mult decat atat ne ofera posibilitatea sa optam la ce servicii sau functionatitati noi, care posibil ca nu se ragasesc in telefon.
Un foarte bun exemplu in acest context este aplicatia pentru fotografii sau galeria telefonului.
Te ajuta sa vizualizezi fotografiile si clipurile video din galerie insa cu anumite limitari. De asta exista aplicatii facute de dezvoltatori din afara sferei Google care nu numai ca executa functiile de baza, insa vin si cu plusuri semnificative.
In acest articol am sa va prezint cateva aplicatii de fotografii pentru telefoanele noastre smart, ce sunt mai bune decat galeria actuala din telefon.

Aplicatii pentru fotografii recomandate

Aplicatii pentru fotografii ce iau locul galeriei din telefon 32

Google Photos

➡️ aici ai detaliile
Aplicatia joaca rol de galerie pe telefonul tau cu Android si iOS. Dar mai mult decat atat Google Photos iti ofera backup gratuit al fotografiilor si filmuletelor pe contul tau Google. Stii care e partea cea mai buna?
AI BACKUP NELIMITAT LA FOTOGRAFII SI FIMULETE! NEEELIIIMIITAT!
Acum ca mam tipat oleaca, am sa explic. Acest nelimitat e cu ghilimele, asta pentru ca fotografiile si filmuletele sunt comprimate de Google daca depasesc o anumita rezolutie.
 
Aplicatii pentru fotografii ce iau locul galeriei din telefon 33

A+ Gallery

➡️ aici ai detaliile
Aplicatia se misca destul de rapid si ofera o organizare destul de buna comparativ cu aplicatiile de galerie ce vin cu telefoanele. Poti vedea super usor fotografiile din galerie in functie de ani si locul unde au fost capturate. Mai mult decat atat poti face backup automat pe Dropbox.
 
Aplicatii pentru fotografii ce iau locul galeriei din telefon 34

MyPics – A Powerful PhotoAlbum

➡️ aici ai detaliile
In cazul in care sa presupunem ca nu esti satisfacut cu aplicatia de galerie de pe iOS, ai o alternativa destul de draguta numita MyPics. In mare parte ai aceleasi functii ca pe Photos insa editorul este o idee mai avansat si ai optiunea sa faci backup la poze si clipuri catre Dropbox.
 

Aplicatii pentru fotografii ce iau locul galeriei din telefon 35

Gallery Vault

➡️ aici ai detaliile
Gallery Vault (dupa cum sugereaza si denumirea) este o aplicatie ce iti ofera posibilitatea sa-ti ascunzi clipurile video si imaginile ce nu doresti a fi vizibile in galeria ta. Imaginile/clipurile sunt criptate si pot fi deblocate doar cu ajutorul amprentei sau a parolei setate in prealabil.
Mai mult decat atat aceasta dispune si de un mod incognito de browser ce iti permite salvarea imaginilor in siguranta.
Aplicatii pentru fotografii ce iau locul galeriei din telefon 36

Quick Pick

➡️ aici ai detaliile
E una din cele mai ok aplicatii pentru fotografii ce o gasesti in Magazinul Play, insa pe langa functiile destul de vaste care in mod cert o sa multumeasca pe majoritatea din voi. Aplicatia cica ar functiona in background (datorita functiilor inclusde de dezvoltator in interiorul ei) si ar consuma mai multe resurse decat o aplicatie normala de galerie. Acum nu stiu ce sa va spun, o puteti incerca si daca ceva vi se pare ciudat in materie de performanta va rog sa lasati un comentariu mai jos.
 

Tu ce aplicatii pentru fotografii recomanzi?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani