legend iphone x

Legend a facut un iPhone X placat cu aur si diamante ce costa peste 3000$

iPhone X placat cu aur si diamante

Legend a facut un iPhone X placat cu aur si diamante ce costa peste 3000$. Chiar merita?

Telefonul e dispozitivul indispensabil din vietile noastre de zi cu zi ce ne ajuta sa efectuam diferite operatiuni. Operatiuni ce au ajuns sa rivalizeze cu cele ale unui calculator foarte performant, insa lucrurile nu o sa se opreasca aici.

Progresul tehnologic ne aduce telefoane mai rapide la preturi mai avantajoase

Practic acum un telefon mobil smart poate ajunge sa coste si 50$ nou si la acesti bani ai fi surprins de cat de ok este modelul.
Acest exemplu este o dovada vie, palmabila a progresului tehnologic si cat de accesibile au devenit multe procese de fabricatie in asa fel incat sa permita companiilor sa faca telefoane calitative la preturi decente.
Insa la extrema cealalta a ecuatiei sunt un alt tip de telefoane mobile.
Telefoane exclusive, ce au in componenta materiale premium, rare ce vin la preturi surprinzator de piperate. Dar in pofida preturilor piperate sunt persoane ce chiar sunt interesate de acestea pentru achizitie.
Compania finlandeza Legend a lansat 3 modele de iPhone X ce sunt construite din aur si alte metale pretioase.
Legend a facut un iPhone X placat cu aur si diamante ce costa peste 3000$ 37
Unul dintre modele este placat cu aur de 24k, perle si are o rama din aur de 18k. Pretul sta undeva la 2950$ pentru un model cu 256Gb memorie interna.
Editia Fusion a modelului are un miez din fibra de carbon, mozaic facut din placute de argint placate cu Rodium Negru sau Platina.
Iar mijlocul carcasei poate fi din lemn sau piele.
Legend a facut un iPhone X placat cu aur si diamante ce costa peste 3000$ 38
Iar modelul de top (daca iti vine sa crezi chiar exista asa ceva) numit Momentum are un diamant rosu de 0.3 karate pe spatele carcasei si alte metale pretioase.
Modelul iPhone X placat cu aur si diamante costa mai mult de 3000$, pretul se dezvaluie numai daca este trimisa o notificare in scris.

Tu ai cumpara un asemenea telefon? Daca sa presupunem ca ai dispune de resursele financiare ?

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles