[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
download button

Aplicatii pentru descarcat muzica ce sunt 100% legale

Aplicatii pentru descarcat muzica

Aplicatii pentru descarcat muzica ce sunt 100% legale de utilizat pe telefonul sau calculatorul tau

Ne place muzica tare! Atat la sisteme personale, in club sau casti. Oamenii in general putem spune ca au o afinitate pentru a asculta muzica.
Insa odata cu tehnologia, ce acum o gasim la tot pasul, din ce in ce mai multe metode de a ne bucura de muzica au inceput sa apara. Putem sa ascutam muzica cu fir, fara fir, stocata pe carduri de memorie sau in cloud, metodele si optiunile au devenit foarte diversificate, ceea ce este bine pentru noi consumatorii.
Dar daca mergi cu amicii intr-o calatorie cu masina sau pur si simplu nu vrei sa-ti irosesti traficul de date descarcand fiecare piesa din playlist de fiecare data cand ii dai replay, trebuie sa salvezi muzica local.
In acest articol am sa-ti recomand cateva aplicatii pentru descarcat muzica ce le-am utilizat in decursul timpului si am fost foarte incantat de ele.
Aplicatiile pentru descarcat muzica ce urmeaza sa ti le recomand nu sunt gratuite, insa daca vrei sa ai acces la o gama vasta de piese la calitate mare, fara bataie de cap, acestea sunt cele mai bune optiuni pentru tine.

Taxa pentru serviciile aplicatiilor este in jur de 25 lei lunar, depinde de abonament

Google Play Music

Aplicatii pentru descarcat muzica ce sunt 100% legale 55
⏩  Detalii aici
Daca utilizezi serviciile Google de mult timp, una din cele mai bune optiuni pentru a asculta si descarca muzica ta favorita este Google Play Music.
Google Play Music are o librarie foarte vasta de piese pe care le poti explora oferind posibilitatea pentru a face stream dar si a descarca muzica ta favorita pentru a o asculta offline.
Pe langa asta Play Music iti pune la dispozitie un serviciu prin care ai posibilitatea sa-ti uploadezi propriile melodii in cloud ca sa le accesezi oricand doresti.
 

Apple Music

Aplicatii pentru descarcat muzica ce sunt 100% legale 56
Detalii aici
Apple Music e un serviciu de streaming de melodii si posturi radio foarte cunoscut in America. Insa usor usor creste in popularitate si in Romania. La fel ca in cazul Google Play ai o gama extrem de vasta de genuri muzicale si posibilitatea de a descarca muzica preferata pentru a o asculta atunci cand nu ai internet.

Amazon Prime Music

Aplicatii pentru descarcat muzica ce sunt 100% legale 57
Detalii aici
Ultima din lista de aplicatii de descarcat muzica este Amazon Prime Music.
Daca esti utilizatorul serviciului Amazon Prime pentru seriale sau livrare de produse (asta daca locuiesti in tarile unde este suportat) esti familiarizat/a cu platforma. Ei bine, daca ai abonamentul poti beneficia de serviciu de muzica si seriale gratuit, daca nu ai abonamentul complet de servicii se achizitioneaza separat.
Amazon Prime Music costa in jur de 8$ si iti ofera streaming nelimitat la ultima muzica aparuta si posibilitatea de a descarca melodiile preferate pentru a le asculta offline.
 
In cazul toturor aplicatiilor mentionate, ai o perioada trial de test a serviciile. Cea mai lunga perioada de test este pe Google Play Music (4 luni in unele regiuni) urmat de Apple Music (3 luni) si Amazon Prime Music (30 zile).
Recomandarea mea este sa incerci fiecare aplicatie in parte, varianta trial, apoi o sa-ti vina mai usor sa te hotarasti in vederea serviciului favorit.
Aplicatii pentru descarcat muzica enumerate mai sus trebuie sa stiti ca nu va lasa sa distrubuiti piesele salvate pe alte medii de stocare. Muzica poate fi accesata offline prin intermediul aplicatiei.
 

Tu ce aplicatie pentru descarcat muzica si streaming folosesti?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles