download button

Descarca Muzica 100% legal cu aceste aplicatii

Aplicatii pentru descarcat muzica

Ne place muzica tare! Atat la sisteme personale, in club sau casti. Oamenii in general putem spune ca au o afinitate pentru a asculta muzica.

Insa odata cu tehnologia, ce acum o gasim la tot pasul, din ce in ce mai multe metode de a ne bucura de muzica au inceput sa apara. Putem sa ascutam muzica cu fir, fara fir, stocata pe carduri de memorie sau in cloud, metodele si optiunile au devenit foarte diversificate, ceea ce este bine pentru noi consumatorii.

Dar daca mergi cu amicii intr-o calatorie cu masina sau pur si simplu nu vrei sa-ti irosesti traficul de date descarcand fiecare piesa din playlist de fiecare data cand ii dai replay, trebuie sa salvezi muzica local.

In acest articol am sa-ti recomand cateva aplicatii pentru descarcat muzica ce le-am utilizat in decursul timpului si am fost foarte incantat de ele.
Aplicatiile pentru descarcat muzica ce urmeaza sa ti le recomand nu sunt gratuite, insa daca vrei sa ai acces la o gama vasta de piese la calitate mare, fara bataie de cap, acestea sunt cele mai bune optiuni pentru tine.

Taxa pentru serviciile aplicatiilor este in jur de 15-40 lei lunar, depinde de abonament

Youtube Music

Descarca Muzica 100% legal cu aceste aplicatii 31

Detalii aici

Google Play Music a devenit Youtube Music în urmă cu ceva timp, de acum serviciul o să utilizeze noua interfață și noua aplicație

YouTube Music este o platformă de streaming muzical oferită de YouTube, care permite utilizatorilor să asculte și să descopere muzică pe baza preferințelor lor. Această platformă oferă acces la milioane de melodii, albume, videoclipuri muzicale și liste de redare.

Caracteristica distinctivă a YouTube Music constă în faptul că oferă acces la conținut video muzical, alături de posibilitatea de a asculta doar audio. Utilizatorii pot asculta melodiile preferate, dar au și opțiunea de a viziona videoclipurile muzicale asociate sau versiunile live ale pieselor.

YouTube Music oferă, de asemenea, recomandări personalizate bazate pe preferințele tale muzicale și istoricul de ascultare. Funcționalități precum „Mixuri descoperite recent” sau „Recomandări pentru tine” îți pot ajuta să găsești muzică nouă sau să descoperi artiști și genuri pe care s-ar putea să le apreciezi.

Dacă ai varianta premium a aplicație poți descarca muzica offline și asculta cu ecranul închis, pe varianta gratis nu ai aceste posibilități.

Apple Music

Descarca Muzica 100% legal cu aceste aplicatii 32

Detalii aici

Apple Music este un serviciu de streaming muzical oferit de compania Apple. A fost lansat în 2015 și oferă utilizatorilor acces la un catalog imens de melodii, albume și emisiuni radio. Este disponibil pe o varietate de dispozitive Apple, precum iPhone, iPad, Mac, Apple Watch și Apple TV, dar și pe dispozitive non-Apple prin intermediul unei aplicații web și a aplicației Android.

Cu Apple Music, poți asculta milioane de melodii din diverse genuri muzicale, poți accesa liste de redare curate de experți și poți descoperi muzică nouă prin sugestii personalizate bazate pe preferințele tale. De asemenea, platforma oferă acces la emisiuni radio originale și exclusivități artistice.

Amazon Prime Music

Descarca Muzica 100% legal cu aceste aplicatii 33
Detalii aici
Ultima din lista de aplicatii de descarcat muzica este Amazon Prime Music.
Daca esti utilizatorul serviciului Amazon Prime pentru seriale sau livrare de produse (asta daca locuiesti in tarile unde este suportat) esti familiarizat/a cu platforma. Ei bine, daca ai abonamentul poti beneficia de serviciu de muzica si seriale gratuit, daca nu ai abonamentul complet de servicii se achizitioneaza separat.
Amazon Prime Music costa in jur de 8$ si iti ofera streaming nelimitat la ultima muzica aparuta si posibilitatea de a descarca melodiile preferate pentru a le asculta offline.

Spotify 

aplicatie ascultat muzica si descarca muzica spotify

Detalii aici

Spotify este o platformă de streaming muzical care oferă acces la o gamă vastă de melodii, albume, liste de redare și podcast-uri. A fost lansată în 2008 și s-a extins rapid, devenind una dintre cele mai populare și influente platforme de streaming muzical din lume.

Serviciul a devenit extrem de popular peste noapte datorită ușurinței de utilizare aplicației făcând streaming-ul muzical accesibil și prietenos pentru toată lumea, indiferent de nivelul de tehnologie.

Pe lângă asta aplicația web și mobilă oferă acces la un catalog imens de melodii și albume din toate genurile muzicale. Disponibilitatea acestui catalog extins a atras o varietate largă de utilizatori cu diferite preferințe muzicale.

Poți descarca muzica și o asculta offline dacă ai un cont premium. Conturile premium încep de la prețuri de doar 15 lei/lună.


Tidal

aplicatie descarca muzica tidal

Detalii aici

TIDAL este un serviciu de streaming muzical și de conținut video fondat în 2014, cunoscut pentru calitatea audio înaltă și pentru angajamentul său față de artiști. A fost lansat cu un accent special pe calitatea audio lossless și Hi-Fi, oferind abonaților săi opțiunea de a asculta muzică într-o calitate superioară.

Spre deosebire de celelalte platforme menționate, TIDAL se remarcă prin oferirea de opțiuni pentru streaming-ul de înaltă calitate, inclusiv audio lossless și Hi-Fi, care oferă o experiență audio superioară pentru ascultătorii care sunt pasionați de calitatea sunetului.

ȘI mai ales pentru colaborările cu artiști pentru a oferi conținut exclusiv, cum ar fi albume lansate în premieră sau conținut video special, ceea ce a atras atenția fanilor și a adus o valoare adăugată serviciului.
 

Google Play Music

Descarca Muzica 100% legal cu aceste aplicatii 34
⏩  Detalii aici
Daca utilizezi serviciile Google de mult timp, una din cele mai bune optiuni pentru a asculta si descarca muzica ta favorita este Google Play Music.
Google Play Music are o librarie foarte vasta de piese pe care le poti explora oferind posibilitatea pentru a face stream dar si a descarca muzica ta favorita pentru a o asculta offline.
Pe langa asta Play Music iti pune la dispozitie un serviciu prin care ai posibilitatea sa-ti uploadezi propriile melodii in cloud ca sa le accesezi oricand doresti.

In cazul toturor aplicatiilor mentionate, ai o perioada trial de test a serviciile. Cea mai lunga perioada de test este pe Google Play Music (4 luni in unele regiuni) urmat de Apple Music (3 luni) si Amazon Prime Music (30 zile).

Recomandarea mea este sa incerci fiecare aplicatie in parte, varianta trial, apoi o sa-ti vina mai usor sa te hotarasti in vederea serviciului favorit.

Aplicatii pentru descarcat muzica enumerate mai sus trebuie sa stiti ca nu va lasa sa distrubuiti piesele salvate pe alte medii de stocare. Muzica poate fi accesata offline prin intermediul aplicatiei.

Tu ce aplicatie pentru descarcat muzica si streaming folosesti?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani