essential ph-1

Cred ca am gasit telefonul perfect din toate punctele de vedere

Cred ca am gasit telefonul perfect din toate punctele de vedere 31

Cred ca am gasit telefonul perfect din toate punctele de vedere

Cand te gandesti la telefonul perfect, viziunea ta poate diferi semnificativ de a mea.
Unii prefera camerale foto foarte performante, altii prefera un display mare si vibrant in timp ce majoritatea doreste o baterie care sa tina macar o zi de utilizare intensa a telefonului.
Oricare ar fi preferinta ta numarul unu, un lucru este cert: cu totii dorim un telefon performant din toate punctele de vedere.
Lucru care pana acum sa spunem ca a fost atins de unele modele de telefoane, ca Galaxy S8, Xiaomi Mi6 sau iPhone 7.
Insa oricat de perfecte ar fi telefoanele enumerate de mai sus (sau alte modele) mereu gasesti cate un inconvenient. Inconvenient ce la inceput nu pare un lucru major, insa sesizezi ca cu timpul diferenta asta incepe sa-ti afecteze experienta ta.
Dar dupa o perioada destul de lunga de timp, cred ca am gasit telefonul perfect! Care urmeaza sa fie lansat in lunile ce urmeaza.
Denumirea acestuia este Essential PH-1.


Practic telefonul este perfect din punctul meu de vedere, singurul aspect ce merita revizitat este pretul si o sa vedem de ce.
Essential PH-1 are un cip Snapdragon 835 impreuna cu 4GB de RAM si 128GB memorie interna fara slot de card MicroSD. Modelul are doua camere principala de 13MP, un senzor color si unul alb negru f/1.85 iar camera secundara are 8MP f/2.2 ce inregistreaza 4K la 30fps.
Cred ca am gasit telefonul perfect din toate punctele de vedere 32
Cred ca am gasit telefonul perfect din toate punctele de vedere 33
Carcasa telefonului este construita din titanium si ceramica, astfel e „garantat” sa reziste cu brio la cazaturi de la distante mici.
Bateria lui Essential PH-1 are 3040 mAh si se incarca prin intermediul unui USB Tip-C ce suporta tehnologia Qualcomm Quick charge.
Una din piesele de interes ale telefonului Essential este ecranul. Telefonul are un ecran unic edge to edge ce in partea superioara prezinta un decupaj pentru camera frontala si casca, fiind o abordare unica a conceptului de telefon fara margini. Display-ul are o rezolutie de 2560 x 1312 px avand aspectul 16:10 iar tehnologia utilizata este CGS / LTPS.
In materie de conectivitate are WIFI b/g/n/ac, Bluetooth 5, NFC si suporta majoritatea retelelor 4G din lume.
Senzorii lui PH-1 se concretizeaza a fi: barometru, accelerometru, magnetometru, giroscop si senzor de priximitate.
Sistemul de operare va fi Android 7.0 fara prea multe modificari.
Pe langa aceste specificatii, modelul mai are ascuns un as in maneca si mai precis este vorba de module.
Telefonul are 2 pini exact langa camera care faciliteaza comunicarea cu modulele, momentan compania a prezentat doar un modul pentru a capta imagini si clipuri video in 360°, insa pe viitor posibil sa apara mai multe.
Cred ca am gasit telefonul perfect din toate punctele de vedere 34

Telefonul perfect are un pret mai putin perfect

Essential PH-1 costa 700$
Cu tot cu modulul pentru a capta imagini in 360° costa 750$.
Telefonul va fi disponibil in 3 culori, din care doua disponibile deja la precomanda pe site. Data livrarii produsului nu se cunoaste.
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles